Téli kirándulásra indult a 79 éves nagymama, fájóan magányosan halt meg





Egyetlen rossz mozdulat elegendő volt.



Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2023.12.08.
sarki fény utazás baleset

A brit Cathering Fitzgerald Norvégiába utazott nyaralni, azt szerette volna, ha életében egyszer láthatja a sarki fényt. A 79 éves nő egynapos kirándulra fizetett be a norvég fjordokhoz. A Saga Cruises nevű busztársasággal utazott, és már majdnem valóra vált az álma, amikor a helyszínre érve leszállás közben a jármű lépcsőjén megcsúszott, és olyan szerencsétlenül esett, hogy a tarkóját a beton járdaszegélybe ütötte. Ettől elvesztette az eszméletét, ami miatt azonnal mentőt hívtak hozzá. 

Fotó: Pixabay

Kórházba került, ahol szubdurális hematómát állapítottak meg nála. Ez azt jelenti, hogy fejsérülése miatt elpattant egy feji ütőér, és a bevérzés agykárosodást okozott. Amikor otthon lévő lányát értesítették a balesetről, először nem is fogta fel, milyen súlyos a helyzet. Csak amikor felhívta a norvég kórházat, akkor derült ki, hogy anyjának mindössze két órája van hátra. Ezalatt lehetetlen lett volna Angliából Norvégiába eljutnia.

Csak ülnöm kellett, és várnom a hívásra, hogy megerősítsék, hogy vége

- idézte fel a SurreyLive-nak a felkavaró emléket Pauline Parrott, aki leginkább azt fájlalja, hogy édesanyjának egyedül kellett meghalnia.

Az utazási iroda ugyanis csak azoknak biztosított orvosi képviselőt, akik 11 napos vagy annál hosszabb körutazáson vettek részt. Ezért az idős asszony nem volt jogosult arra, hogy bárki is mellette legyen, amikor kórházba került. Akkor is teljesen magára maradt, amikor orvosai úgy döntöttek, hogy három órával a baleset után lekapcsolják a életfenntartó gépről.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás