Megszakad a szív: az édesanya még holtában is 2 éves kisfiát ölelte védőn

A tornádó mindkettőjük életét követelte.Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2023.12.12.
tornádó lakókocsi vihar

Egy 2 éves gyerek életét vesztette, akit már meghalt édesanyja karjaiban találtak egy szörnyű tornádó pusztítása után, amely a szomszédjukat is megölte a lakóparkban, ahol Tennessee-ben éltek.

22 Dead As Tornadoes Roar Across Tennessee, Including Nashville
Ekkora pusztítást végzett a tornádó - Fotó: Getty Images via AFP

Egy szomszéd elmondta, hogy a vihar után a szomszédok elindultak, hogy megkeressék az eltűnt kisgyermeket, Anthony Elmer Mendezt, akiről azt hitték, hogy az EF2-es viharban megijedt és elbújt valahova. A tűzoltók végül megtalálták, édesanyja, a 31 éves Floridema Gabriel Perez karjaiban a romok között.  Szomszédjuk, a 37 éves Joseph Dalton kétgyermekes édesapja is meghalt a tornádó során, amikor a lakókocsiját felkapta a tornádó, és nekizuhant a háznak, ahol Perez két gyermekével élt.

Perez élettársát, másik gyermekét, valamint Dalton gyermekeit könnyű sérülések miatt a helyi kórházba szállították. Perez párja elmondta a sajtónak, a család aludt, amikor lecsapott a vihar. 

Marco Tulio Gabriel Pérez Atlantából érkezett Nashville-be, miután meghallotta, hogy nővére és unokaöccse meghalt a tornádóban. Elmondása szerint a család két másik gyermeke könnyebb sérülésekkel élte túl. A családtagok sírva nézték végig a lakókocsik romjait vasárnap reggel. 

A tornádó pusztításában 83-an sérültek meg, közülük 23-at még mindig kórházban kezelnek.

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás