Megbilincselt kézzel húzta maga után a földön a rendőrnőt - Videó





Sokkolóval sem tudták megállítani a menekülőt.



Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2023.12.22.
rendőrség testkamera üldözés

December 11-én este birtokháborításról kaptak bejelentést a tampai Star Motelből. Hamarosan az is kiderült, hogy az elkövetővel szemben körözés van érvényben, ezért három járőrt is küldtek a floridai város szállodájához. 

Sokkolóval sem tudták megállítani a menekülőt Fotó: Pexels (illusztráció)

A zsaruk bekerítették az épületet, és megadásra szólították fel a 28 éves férfit. Keon Hodge elő is jött, és már kattant csuklóján a bilincs, amikor mégis menekülőre fogta. Olyan erővel kezdett rohanni, hogy az őt megbilincselő rendőrt a földre rántotta, és métereken keresztül maga után húzta. Az egyik üldöző testkamerás felvételén jól látszik, hogy a nő nem engedte el a bilincset, szorosan kapaszkodott belé, amíg végül sikerült ismét talpra állnia. Ekkor még a sokkolóját is használta, akárcsak kollégája, aki közben utolérte őket. A rendőrök azonban ezzel sem értek célt, a gyanúsítottnak sikerült kereket oldania - adta hírül a Fox News.

Perceken belül egyenruhások lepték el a környéket. Szolgálati kutyával is keresték a körözött férfit, és hamarosan egy rendőrségi helikopter is bekapcsolódott a kutatásba. A fedélzetén lévő hőkamerával szúrták ki a menekülőt egy autókereskedés területén, így minden egységet odairányítottak. A kutya szagolta ki a férfit, aki egy víztartály mögött próbált elbújni. 

Ez az elfogás példásan szemlélteti a rendőri csapatmunkát

– fogalmazott Chad Chronister megyei seriff. 

A férfit most kilencrendbeli bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják. A bíróság 6 millió forintnak megfelelő összegben állapította meg az óvadékát, így nagy valószínűséggel rácsok mögött tölti a karácsonyt.

 





 





Ezeket olvastad már?
Megdöbbentő hírek érkeztek az egri vasútállomáson áramütést szenvedett fiúról - videó

Megdöbbentő hírek érkeztek az egri vasútállomáson áramütést szenvedett fiúról - videó

Gyurcsány Ferenc hírt adott magáról

Gyurcsány Ferenc hírt adott magáról

Új párjával ölette meg exét a 19 éves lány

Új párjával ölette meg exét a 19 éves lány

Egy monacoi bankszámlára is került a Lánchíd-pénzből?

Egy monacoi bankszámlára is került a Lánchíd-pénzből?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás