RETRO RÁDIÓ

Fiatal nőket vásárolt a baranyai pár, hogy dolgoztassák őket: hatalmas a botrány

A rendőrség azonnal megkezdte a nyomozást.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.12.04.
Módosítva: 2023.12.04.
Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatárs pénz

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mecsek Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat támogatásával 2023. november 30-án egy 45 éves férfit és egy 27 éves nőt fogtak el szalatnaki otthonukban. A nyomozók azzal gyanúsítják a párt, hogy 2022. október 21-ét megelőzően egy férfitól megvásároltak egy nőt, akit azután prostitúcióra kényszerítettek, majd a keresett pénzt elvették tőle, és többször bántalmazták is.

A férfi és az élettársa idén januárban egy másik nőt is vásárolt, akit szintén prostitúciós tevékenységre kényszerítettek, illetve arra, hogy a férfival szexuális kapcsolatot létesítsen. Az ő pénzét is elvették, majd később a sértettet eladták egy svájci állampolgárságú férfinak.

A 45 éves férfi azonban nemcsak nőkkel kereskedett, hanem a Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése szerint droggal is. A megalapozott gyanú szerint a férfi 2023. november 18-a és 30-a között nagy mennyiségű kábítószert vásárolt azért, hogy azt továbbértékesítse. A drogbizniszben egy 48 éves magyarszéki férfi volt a társa, aki az anyagi forrást biztosította a számára. A szalatnaki férfi átvette a pénzt a társától, majd autóba ült, egy másik vármegyében kábítószert vásárolt, az árut pedig leszállította a társának, hogy továbbértékesítse azt. A nyomozók a magyarszéki lakásban kutatást tartottak, amely során droggyanús anyagot találtak és foglaltak le.

A rendőrök a két férfit és a nőt előállították a rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásukat követően mindhármukat őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatásukat.

A nő ellen emberkereskedelem és kényszermunka, a 45 éves férfi ellen emberkereskedelem és kényszermunka, illetve kábítószer-kereskedelem, a 48 éves férfi ellen pedig kábítószer-kereskedelem elkövetése miatt indult eljárás a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányságon. A Nemzeti Védelmi Szolgálat védelmi feladatából adódóan olyan ügyekben is eljár, amikor felmerül, hogy a bűnelkövetők rendvédelmi kapcsolatokkal rendelkeznek, azonban jelen esetben ezt az információt kizárták.

Ezeket olvastad már?
Megint elvitték az ötös lottó főnyereményét, 200 millió volt a tét

Megint elvitték az ötös lottó főnyereményét, 200 millió volt a tét

Halálfélelemben éli mindennapjait Ágnes, az utcára sem mer kilépni Budafokon

Halálfélelemben éli mindennapjait Ágnes, az utcára sem mer kilépni Budafokon

Titokzatos fekete kör jelent meg az égen, ufók miatt aggódnak az emberek – Video

Titokzatos fekete kör jelent meg az égen, ufók miatt aggódnak az emberek – Video

11 évesen vesztette el a látását a fiatal, most valóra vált az álma

11 évesen vesztette el a látását a fiatal, most valóra vált az álma

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás