Brutális baleset: tűzcsapnak csapódott kocsi tarolt a Hős utcában - fotókkal





A víz hatalmas sugárban zubogott a felszínre.



Megosztás
Szerző: B. T.
Létrehozva: 2023.11.30.
baleset tűzcsap hős utca

Hatalmas baleset történt hajnalban Budapesten, a X. kerületi Hős utcában, miután két kocsi egymásnak rohant a Hungária körút és a Hős utca kereszteződésénél. Úgy tudjuk, hogy az egyik, egyenesen haladó kocsi vágódott oldalról bele a kanyarodni készülő másik járműbe.

A kocsi először a járdának csapódott, majd a tűzcsapnak   Fotó: Metropol

Információink szerint az eset után mind a két kocsi kacsázva pördült be a Hős utcába, ahol az  egyik autó végigszántott a járdán, majd egyenesen egy közeli tűzcsapnak vágódott. A helyszín ezután valóságos katasztrófa sújtotta területre hasonlított: a tűzcsap ugyanis kitört, a víz pedig hatalmas sugárban zubogott a felszínre, és mindent el is áztatott. Az utcához hamarosan rendőrök, mentők és tűzoltók nagyobb csapata érkezett. 

Úgy tudni, hogy az egyik kocsit egy nő vezette, ő nem csak, hogy beszorult a roncsba, de meg is sérült, és a tűzoltóknak feszítővágóval kellett kiemelni a roncsból. 

Karambolozott két személyautó a X. kerületben, a Hungária körúton. A fővárosi hivatásos tűzoltók egy embert a mentőkkel közösen emeltek ki az egyik járműből

 - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Mind a két autó csúnyán összetört   Fotó: Metropol

Információink szerint az eset után a nőt mentőbe emelték, és kórházba szállították. 

Azonban nem az az első ilyen baleset, kísértetiesen hasonló szörnyűség történt a közelmúltban, csak akkor Csepelen: november 17-én egy fiatal nő a kocsijával először egy villanyoszlopnak, majd egy tűzcsapnak rohant a Plútó utcában. A kocsit vezető fiatal nő olyan súlyosan megsérült, hogy bár a mentősök harcoltak az életéért, már nem lehetett megmenteni, és a helyszínen életét vesztette. Júniusban is történt hasonló tragédia, csak éppen egy motoros nővel: ő is szörnyet halt. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás