„Szülőként a legrosszabb érzés” – utcára kerülhet a leukémiás angyalarcú kislány és családja





Nyolc hónap alatt eddig hatszor kellett költöznie a családnak, és a kezelések miatt steril szállásra lenne szükségük.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2023.11.03.
kislány leukémia otthon

Kétségbeesve keresi a megfelelő otthon leukémiás hároméves lányának egy édesanya, aki csalódottságát fejezte ki, miután nyolc hónap alatt hatszor kellett költözniük. 

kórház
Fotó: Pexels

Helyzetüket az sem könnyíti meg, hogy főállásban gondoskodik a leukémiás Lola-Belleről. A család kálváriája azzal kezdődött, hogy egy csőtörés miatt elárasztotta a víz Burgess Hillben lévő otthonukat. A fertőzés veszély miatt pedig az is előfordult, hogy egy nap leforgása alatt új otthont kellett keresniük, mindezt ráadásul egy kemoterápiás kezelést követően.

Szülőként a legrosszabb érzés, ha nem tudod irányítani a helyzetet

 - mondta a kétgyermekes Hailey, aki csak egy kis stabilitásra vágyik. 

Anita Marinelli, a My Shining Star gyermekrákjótékonysági szervezet alapítója szerint a rendszer „alapvetően romlott”. Sok család került szorult anyagi helyzetbe, miután a gyermeküknél rákot diagnosztizálnak. 

Eme kihívásokkal teli körülmények között a Clarion Housing nevű szervezett segíteni szeretne Haileyn és találtak egy három hálószobás ingatlant Hailshamben, ami kapcsán remélik, hogy megfelel a beteg kislány számára. Csakhogy a BBC információ szerint az otthonnal kapcsán eddig még nem vették fel a kapcsolatot a családdal. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás