Lecsapott a TEK Albertirsán, elfogták a harmadik emberrablót is





A Monorierdőben történt incidens utolsó gyanúsítottja volt.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.11.04.
TEK zsarolás emberrablás elfogás

Akciófilmbe illő jeleneteknek lehettek szemtanúi az emberek Halloween éjszakáján Albertirsán. A Terrorelhárítók ugyanis egy rendőrségi elfogatóparancs alapján fogták el a 46 éves L. Józsefet. A helyszínről bilincsben vitték el az emberkereskedelemmel és zsarolással is gyanúsított férfit. A férfi két társát K. Gyulát és V. Tituszt már néhány héttel korábban elfogták. A három férfit gyanúsítják azzal, hogy egy monorerdei házban veréssel és fenyegetéssel akartak behajtani egy vélt tartozást egy férfitől. Az állítólagos adósukat egész éjszaka terrorizálták és késeléssel fenyegették. Majd csak reggel engedték el, hogy pénzt szerezzen.

Bilincs került a kezére az utolsó gyanúsítottnak is /Fotó: Pexels (illusztráció)

Velük szemben a Pest vármegyei vizsgálók egy másfél hónappal ezelőtt, zsarolás gyanújával kezdődött büntetőeljárást vettek át, majd átminősítették emberrablássá

A gyanú szerint ugyanis K. Gyula, V. Titusz és L. József egy monorierdei házban veréssel és fenyegetéssel próbált behajtani egy vélt tartozást. Állítólagos adósukat egész éjszaka terrorizálták, szurkálással, feldarabolással fenyegették, miközben késsel és sniccerrel hadonásztak. Csak másnap reggel engedték el áldozatukat azzal a feltétellel, hogy délig megadja a követelt pénzt. Búcsúzóul azzal nyomatékosították követelésüket, hogy megfenyegették, elássák, ha nem teljesít.

K. Gyulát fogták el először a rendőrök, ő több, mint egy hónapja letartóztatásban van. 43 éves társát - tekintettel arra, hogy felmerült, fegyvere van - a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei bilincselték október közepén. A napokban pedig a monori körzeti megbízottak állították elő a csapat utolsó, még szökésben lévő tagját, L. Józsefet.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya emberrablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja a további eljárást, egyben kezdeményezték L. József letartóztatását - számolt be róla a Police.hu.

 





 





Ezeket olvastad már?
„Valami megszállta” – Őrült módon próbálta eltünteti áldozatát a férfi

„Valami megszállta” – Őrült módon próbálta eltünteti áldozatát a férfi

Most jött: szörnyű tragédia történt a Gyáli úton

Most jött: szörnyű tragédia történt a Gyáli úton

49-szer mártotta bele a kést a férfi 10 közös gyermekük édesanyjába

49-szer mártotta bele a kést a férfi 10 közös gyermekük édesanyjába

Szörnyekre panaszkodott a 3 éves kislány, sokkoló felfedezést tettek a szülei – Videó

Szörnyekre panaszkodott a 3 éves kislány, sokkoló felfedezést tettek a szülei – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás