Egy hónappal ikertestvére halála után leállt a légzése az egyéves kisfiúnak





Le sem lehet írni az édesanya fájdalmát.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.11.30.
Módosítva: 2023.11.30.
gyerek édesanya kisfiú

Nicola Williams, a fiatal édesanya rettenetesen nehéz időszakon van túl. Nagyon hosszú ideig próbálkoztak férjével, hogy gyermekük legyen, és hatalmas öröm töltötte el a szívüket, amikor megtudták, hogy ötévnyi várakozás után ikreket várnak. A gyerekekre, miután megszülettek, úgy vigyáztak, mintha hímestojások volnának, sajnos azonban a tragédiát nem lehetett elkerülni. 

gyertya, gyász, meghalt, elhunyt, halott, mécses,
Az egyik kisbaba elhunyt, a másik majdnem követte Fotó: Pixabay.com

Az édesanya elárulta, hogy öt évig kellett próbálkozniuk, hogy a gyerekek megszülessenek. Nagyon örültek az ikrek érkezésének, csakhamar azonban rádöbbentek arra, hogy nincs minden rendben velük. Légzési nehézségekkel küzdöttek a gyerekek, és többször előfordult mindkettejükkel, hogy hirtelen megakad a légzésük. Egy hónappal ezelőtt az ikerpár egyik tagja visszatartotta a légzését, és mivel nem jutott oxigénhez, meghalt. Ez hatalmas törés volt a családnak. A 14 hónapos babát el kellett temetni, ugyanakkor nem omolhattak teljesen össze, hiszen a kis Archie még él, és gondoskodni kell róla.

Most 15 hónapos Archie, és az édesanyjával sétálni indultak, hogy megnézzék a karácsonyi díszvilágítást. Séta közben azonban Archie hirtelen visszafogta a légzését, és nem reagált semmire. Egy darabig az anyuka nem esett pánikba, elmondása szerint ugyanis ez viszonylag gyakran megtörténik a kisfiúval, és ezek a rohamok nem tartanak tovább egy percnél. Most azonban más volt a helyzet. A kisfiú légzése nem tért vissza, az arca elszíneződött, a szemei pedig befordultak. 

Nicola pánikba esett, nem tudta, mit tegyen. Segítségért kezdett kiáltozni, szerencséjére pedig egy idegen hősként viselkedett. Átvette a babát, fekvőhelyzetbe tette, és szájon át lélegeztette. Ezután a térdére fektette, és szabaddá tette a légcsövét. A kis Archie a közbeavatkozásnak köszönhetően végre fellélegzett, az anyuka azonban nem tudja kiverni a fejéből, hogy ha nem lett volna éppen akkor éppen ott az az idegen, akkor a másik kisgyermeke is halott lenne – írja a Mirror





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás