„Ugye, nem akarsz bajt?” – Késsel rontottak rá egy édesapára és kislányára a vonaton





Kétezer forintot sikerült megkaparintania a szülőtől a kecskeméti férfinak.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.10.16.
kés vonat édesapa rendőr

Vonaton támadtak rá egy édesapára és annak kislányára. A férfi a történtek után egy közösségi oldalon osztotta meg az emberekkel, hogy milyen atrocitás érte őket utazás közben. Szerencsére egy rendőr is felfigyelt a bejegyzésre, aki azonnal erősítést hívott és előállította a tetteseket.

Késsel fenyegették meg az édesapát és lányát a vonaton Fotó: Metropol (Illusztráció)

Egy örkényi csoportban keringett egy bejegyzés, ami  szerint pici lányával a karjában utazó apát rabolt ki egy ismeretlen a vonaton. A férfi és gyermeke egy üres vasúti kocsiban ült, amikor két baljós tekintetű férfi jelent meg a semmiből. Azonnal az apa felé vették az irány és késsel kezdtek el fenyegetőzni.

Ugye, nem akarsz bajt?

– ordibált a támadó a férfival, majd gazdát cserélt mindössze kétezer forint.

A két férfi az édesapa testvére állítólagos ötezer forintos tartozását akarták rajta behajtani, viszont amikor ő elutasító volt velük, szó szerint kinyílt a bicska a zsebükben. A penge láttán a kétségbeesett édesapa, leginkább gyermeke miatt aggódva átadta a nála lévő kétezer forintot. A támadói szerencsére megelégedtek ennyivel, zsebre vágták, majd elszeleltek.

A közösségi médiában terjedő bejegyzést egy rendőr is kiszúrta, aki azonnal riasztotta kollégáit, néhány órával később pedig már társaságukban tudhatták a késes párost. A kecskeméti férfi és örkényi társa határozottan tagadták a bökő használatát, azt állították, hogy ők nem erőszakoskodtak, nemes egyszerűséggel kérték és kapták a bankót.

Az ügyészség és a bíróság a dabasi rendőrökkel értett egyet, ezért rablás miatt letartóztatták a támadókat.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás