„Szerencsém, hogy életben vagyok” – fejbe vágta egy hatalmas tehén a fiatal nőt





Két napig még a szemét se tudta kinyitni a nő.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2023.10.13.
Módosítva: 2023.10.13.
fájdalom tehén kutyasétáltatás

Kutyusát sétáltatta egy 26 éves nő, amikor váratlan és mondhatni nem mindennapi baleset történt. Cathrene Mieras egy mezőn sétálgatott, amikor hirtelen megdöbbenve azt vette észre, hogy a közelben legelésző szarvasmarhák egyike feléje rohan.

Képünk illusztráció / Fotó: Pixabay

A halálra rémült Cathrene-nek nem volt ideje elmenekülni, és a másodperc töredéke alatt a 700 kilós állat kétszer is fejbe vágta. A fiatal nőnek egy szörnyű monoklija lett, és az arca eltorzult. A fájdalomtól sikoltozó Cathrene úgy véli, hogy kiáltásai ijesztették el a tehenet.

Catherene először akkor könnyebbült meg, amikor látta, hogy a család border collija biztonságban van. Tántorogva távozott vele a mezőről, kétségbeesetten hívva a családját segítségért. Kórházba szállították, ahol megröntgenezték és gyógyszert kapott a fájdalomra.

„Két napba telt, mire újra ki tudtam nyitni a szemem. Inkább a véraláfutás alakulása volt az, ami még megdöbbentőbb volt, mert úgy tűnt, hogy egyre rosszabb lesz. Amikor kinyílt a szemem, tele volt vérrel, és látszott az állkapcsomon a duzzanat, és ez a nagy csomó a szememen. Még most is zsibbadok, nem érzek semmit az arcomban” – emlékezett vissza élete legnehezebb perceire Cathrene, aki  úgy tartja, hogy szerencsés, hogy életben van.

Hihetetlen, de Cathrene-nek sikerült csonttörés nélkül megúsznia. Olyan erős állkapocsfájdalmai is voltak, hogy nem tudott enni, két hétig turmixon élt. A fitneszrajongó azonban nem hagyta, hogy a sérülése visszatartsa, mindössze három héttel később harmadik lett egy CrossFit-versenyen és egy félmaratonon. Most Cathrene arra buzdít másokat, hogy maradjanak a nyilvános gyalogösvényeken, és kerüljék az állatok közelségét – írja a Mirror. 

Cathrene egyébként igyekszik megpróbálni maga mögött hagyni a támadást, de bevallotta, hogy még mindig fél bármilyen tehenekkel teli mezőre menni.





 





Ezeket olvastad már?
Rejtélyes tragédia: trafóházban rázta halálra az áram Pétert

Rejtélyes tragédia: trafóházban rázta halálra az áram Pétert

Orbán Viktor: Csak az szavaz a békére, aki a Fideszre szavaz

Orbán Viktor: Csak az szavaz a békére, aki a Fideszre szavaz

Nagy napjuk lesz ma a középiskolásoknak: erről kell számot adniuk

Nagy napjuk lesz ma a középiskolásoknak: erről kell számot adniuk

Mutatjuk, milyen időre kell számítani május első hétvégéjén

Mutatjuk, milyen időre kell számítani május első hétvégéjén

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás