Ilyen csak a mesében van: ajtók nélküli autó száguldott Losoncon – Fotó





A rendőrök éppen radaroztak, amikor elhúzott előttük egy igazi romhalmaz, ami nem igazán volt nevezhető autónak.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.10.08.
vizsgálat hatóság Losonc kabrió rendőr

Csütörtökön a besztercebányai rendőrök egy meglepő esemény részesei lettek, amikor Losoncon mérték a sebességet. Egy autót észleltek, amely jóval meghaladta a megengedett 50 kilométer/óra sebességhatárt, és a mérőeszköz szerint 77 kilométer/órával "száguldott". Az autó megállítása után a rendőröknek leesett az álla, és még maguk sem hitték el amit láttak.

Még motorháztetője sem volt. Forrás : policia sr

Közlekedésre minden szempontból alkalmatlan

Az autó egy speciális "kabrió" volt, aminek le voltak ocsmányul vagdalva a karosszériarészei. Nyilván ez a jármű nem felelt meg a biztonsági előírásoknak. Hiányzott a teteje, az ajtók, és még az előlapi lökhárító-motorháztető is hiányzott róla. Az autónak még a rendszámát sem találták.

A szlovák rendőrség tájékoztatása szerint az autót egy 25 éves férfi vezette, aki nem rendelkezett érvényes vezetői engedéllyel sem. Az eset további részletei jelenleg is vizsgálat alatt állnak, és a hatóságok további intézkedéseket terveznek az esettel kapcsolatban.

Ez a hihetetlen történet ismételten felhívja a figyelmet, hogy mennyire fontos azoknak a kiszűrése a közúti forgalomból, akik veszélyt jelentenek a tisztességes, szabálykövető közlekedőkre.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás