Előre látta Baba Vanga az izraeli konfliktust és a háború végét is





Újabb hátborzongató jóslata vált valóra a vak bolgár misztikusnak.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2023.10.12.
jóslat Hamász Baba Vanga

Vangelija Pangyeva Gushterova, ismert nevén Baba Vanga egy misztikus bolgár jósnő és gyógynövényes volt. A gyermekkorában megvakult Gushterova élete nagy részét Bulgáriában a Kozhuh- hegység Rupite területén élte le. Neve a világon majdnem mindenki számára ismert, hiszen számtalan jóslata vált már valóra. 

 

Mint kiderült az elmúlt időszakban egy újabb nyugtalanító jóslata vált valóra, mivel nagyon úgy fest, hogy Baba Vanga előre tudta: Izraelt meg fogják támadni a Hamász erői. 

Ahogyan az már ismert, október 7-én elárasztották a Hamász vezette palesztin fegyveres csoportok az izraeli határt, és ezzel egy nagyszabású katonai offenzívát indítottak el. A támadásoknak azóta sem szakadt vége, mivel a Gázai övezetben folyamatosak a légi csapások. 

Igaz, a konfliktus már 2007 óta húzódik, de Baba Vanga szavai egybecsengenek a közelmúlt eseményeivel. A néhai bolgár médium víziója egy nagy muszlim háborúról szól, amibe Európa is érintetté válik. A hátborzongató jóslat szerint 2043-ban fog véget érni, amikor is megalapítják az új muszlim kalifátust – írja a Daily Star. 

Persze Baba Vanga jóslatai továbbra is vitatott téma, akárcsak a jövendölések értelmezései is. 
 









Top hírek







Hírlevél-feliratkozás