Egy 1930-as fotó lehet az újabb bizonyíték az időutazásra - Videó





Rejtélyes bizonyítékot találtak a vitatott témában.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2023.10.07.
bizonyíték fénykép időutazás

Ismét felfordult az összeesküvés-elméletek hívői közössége. Többen ugyanis azt állítják, hogy egy 1930-as fénykép a bizonyíték az időutazás létezésére. 

Képünk illusztráció / Fotó: Pixabay

A vizsgált felvételen egy nő látható, amint a kezét a füléhez tartja, mintha egy telefont tartana a kezében és beszélgetne. Hogy valóban telefonál-e a fiatal nő vagy csak az arcát vakargatja, nem lehet megerősíteni, de az biztos, hogy úgy tűnik, hogy van valami a kezében, ahogy elhúzza az arcától, miközben kollégáival együtt elhagyja a massachusettsi Dupont gyárat. Azonban még a legalapvetőbb történelmi ismeretekkel rendelkezők is tudják, hogy 1938-ban még lehetetlenségnek tűnt a vezeték nélküli telefon létezése.

Épp ezért tartják az összeesküvés elméletek hívei perdöntő bizonyítéknak a nőről készült fényképet. A teoretikusok szerint a felvételen egyértelműen látszik, hogy a nő évtizedekkel a technológia feltalálása előtt beszél egy mobiltelefonon. A felvétel YouTube-n kezdett terjedni, és már több mint 1,7 millió megtekintést ért el. 

Egy személy, aki azt állította, hogy a nő a dédnagymamája volt, azt mondta: „A hölgy, akit látnak, az én dédnagyanyám, Gertrude Jones. Tizenhét éves volt. Megkérdeztem őt erről a videóról, és nagyon tisztán emlékszik rá. Azt mondja, hogy a Dupontnak volt egy telefonos kommunikációs részlege a gyárban. Vezeték nélküli telefonokkal kísérleteztek. Gertrude és öt másik nő kapta ezeket a vezeték nélküli telefonokat, hogy egy hétig teszteljék. Gertrude beszélget az egyik tudóssal, aki egy másik vezeték nélküli telefont tart a kezében, és aki jobbra van tőle, amikor elmegy mellette.”

Egy másik személy ezt az állítást látszott alátámasztani azzal, hogy azt mondta: „Miután néhány évvel ezelőtt először közzétettük ezt a videoklipet, a hölgy egy elektronikai üzem innovációs csapatának tagjaként azonosította magát, ha jól emlékszem. Azt mondta, hogy egy innovatív kétirányú rádión, afféle amatőrrádión beszélgetett egy kamerán kívüli személlyel.

Függetlenül attól, hogy az időutazás-elmélet megállja-e a helyét, az összeesküvés-elméletek hívei több más esetet is kiszúrtak régi fényképeken és festményeken - írja a Daily Star. 

 





 





Ezeket olvastad már?
Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Lehetetlen feladvány: az emberek 90 százaléka elhasal rajta

Lehetetlen feladvány: az emberek 90 százaléka elhasal rajta

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás