"Bolondnak néznek, de olyan kényelmes!" - Koporsóban alszik a népszerű TikTokker





Közeleg a Halloween: a vámpírfogak mellett már koporsója is van a fiatal lánynak.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2023.10.22.
TikToker Halloween vámpírfog vámpír koporsó

Szó szerint élőhalottként hajthatja álomra a fejét egy fiatal lány, aki TikTokon tudatta a nézőivel, hogy sikerült beszereznie egy ágyként funkcionáló koporsót.

koporsó, Halloween, Horror
Képünk illusztráció. Fotó: unsplash.com

A Sad Spice felhasználónevet használó fiatal nő Halloweentől függetlenül is gyakran tölt fel videókat arról, ahogy ismert karaktereknek öltözik be: az egyik nemrégiben megosztott videójában - amit már több, mint 1 millióan tekintettek meg - a szájában vámpírfogakkal ismertette a nemrég vásárolt koporsó jellemzőit, ami több, mint 200 centiméter hosszú, és 10 centiméter vastag memóriahab van benne, így kényelmesen lehet benne aludni. Hozzátette, hogy a fedelét nem hajtja magára, noha az légáteresztő, így teljes biztonságban lenne, ha mégis megtenné.

A TikToker elmondása szerint már 14 éves kora óta vágyott egy saját koporsóra, de a szülei hallani sem akartak róla, így most egy régi álom vált valóra. A videó egyébként megosztotta a lány nézőit, akik közül sokan furcsának, ha nem egyenesen bolondnak titulálták a fiatal nőt, de akadtak olyanok is, akik kiálltak mellette.

Én is szívesen elbújnék egy ilyen memóriahabbal  kipárnázott koporsóban, különösen akkor, amikor épp migrénem van. És én a fedelét is magamra hajtanám

- jegyezte meg egyikük, míg más azt fűzte hozzá:

Ezt azoknak találták ki, akik éjszakai műszakban dolgoznak. Extra hangszigetelés, a fedél teljesen kizárja a fényt. A vámpírok tudtak valamit

- idézett a hozzászólásból beszámolójában a New York Post.

@extrasadspice

Some coffin info if y’all want it☺️

♬ Halloween Theme Song - Ultimate Halloween Bash

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás