Riadalom Balatonföldváron: lövés dördült egy iskolában, egy szülő mindent elmesélt





Kevesen múlt tragédia.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.10.27.
iskola lövés balatonföldvár

Hihetetlen dolog történt egy balatonföldvári iskolában a pályaorientációs napon. Az egyik szülő, aki vadászként dolgozik, egy puskát és pár töltényt is vitt magával az előadásra, amit a 7. osztályosoknak tartott. A fegyver megtöltésre került, majd elsült, nem kis riadalmat okozva – de szerencsére nem történt tragédia az esetből.

fegyver
Illusztráció / Fotó: Unsplash.com

Valóban így volt! A vadász, kezében a puskával az osztályban tartotta az előadást a hetedikeseknél. Én nem a gyerekekre kenném ezt, ugyanis ők abban a hiszemben voltak, hogy poénkodnak, szerintem ők se gondolták, hogy a férfinak nincs annyi esze, hogy nem hagy elől olyan dolgokat, amivel egy gyerek képes lőni! Amikor én mentem a kisiskolás gyerekemért, akkor egy rendőr várta a helyszínelőket, és ott volt a vadász is, aki pont a mi osztályunkban is tartott előadást. Úgy tudom, hogy az egyik gyereknek sikerült megtöltenie a fegyvert, majd meghúzták a ravaszt. Annyi szerencséjük volt csak, hogy az ablak irányába nézett a puska! Simán lelőhették volna egymást vele...

mesélte az egyik szülő.

A Somogy vármegyei Rendőr-főkapitányság is reagált az esetre: "Megerősítjük a történteket. Kapitányságunk az esettel kapcsolatban eljárást indított."









Top hírek







Hírlevél-feliratkozás