„Attól félek, hogy a gyerekeim anya nélkül maradnak” - háromszor küzdött meg a rákkal egy fiatal nő





Nagy esélye van visszaesni, de nem várja tétlenül a rák visszatérését.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2023.10.07.
kezelés félelem édesanya

Mindig is szeretett edzőterembe járni a 35 éves Rachel Bortwick, így teljes döbbenetként érte, amikor rákkal diagnosztizálták. A glasgow-i kétgyermekes anyának semmilyen tünete nem volt, és remek egészségnek örvendett, korábban még csak meg sem fázott. Aztán legrosszabb rémálma vált valóra, amikor talált egy csomót a mellében. 

orvos, doktor, kórház, egészségügy, Shutterstock illusztráció
Képünk illusztráció / Fotó: PopTika / Shutterstock

Mindössze hat hét alatt igazolták az orvosok a szörnyű felismerését. Azonban Rachel nem adta fel és gyorsan elkezdte a kezelését, hogy legyőzze a betegségét. 

„Az első alkalommal megtudni, hogy rákos vagyok, borzalmas volt, de utána még kétszer is, egyszerűen leírhatatlan. Most minden egyes nap félelemben élek, és a legrosszabbtól szorongok. Szenvedek. Bármennyire is próbálok reményteljes és pozitív maradni, tényleg úgy érzem magam, mint egy ketyegő időzített bomba, és minden egyes másodperc értékes számomra” – mesélte megpróbáltatásáról Rachel. 

Rachel diagnózisa a csöppségeit is megviselte. Mivel az anyuka mindig nyíltan és őszintén beszél gyermekeivel, így tudják, hogy mi történik vele. 

„A gyerekeimnek nem kellene aggódniuk az anyuka nélküli élet miatt. Ők az egész világom, és megígértem nekik, hogy minden porcikámmal küzdeni fogok ellene. Minden, amit teszek, értük teszem” – tette hozzá Rachel. 

Az anyuka csapata azt javasolta, hogy várjon az új kezelés kipróbálásával, amíg a rákja vissza nem tér, és erre nagyon nagy az esély. Rachel azonban nem akar tétlenül ülni és várni, hogy ez bekövetkezzen. Családjával létrehozott egy GoFundMe-oldalt, és jelenleg a tengerentúlon kutatják a különböző kezelési módokat – írja a The Sun. 





 





Ezeket olvastad már?
Tragikus hírt kaptunk: meghalt a Széchenyi-díjas kutató

Tragikus hírt kaptunk: meghalt a Széchenyi-díjas kutató

Orbán Viktor: Isten éltesse az anyukákat!

Orbán Viktor: Isten éltesse az anyukákat!

Eddig tart a nyárias meleg, az egész országot elmossa az eső

Eddig tart a nyárias meleg, az egész országot elmossa az eső

Megvolt a sorsolás, rengetegen nyertek a hatoslottón

Megvolt a sorsolás, rengetegen nyertek a hatoslottón

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás