Óriási balesetveszély: alig látszik a gaztól a jelzőlámpa ebben a budapesti kereszteződésben





Egyik olvasónk hívta fel a figyelmünket két fotó kíséretében arra a XI. kerületi kereszteződésre, ahol a gaztól alig látszik a jelzőlámpa.



Megosztás
Szerző: Z.H.
Létrehozva: 2023.09.20.
Módosítva: 2023.09.20.
jelzőlámpa kereszteződés szemét

Korábban írt arról a Metropol, hogy alkatrészellátási problémák miatt Budapest több pontján elhangolódtak a közlekedési jelzőlámpák. Kezdetben mindez csupán néhány csomópontot érintett, ám tavaly januárban már legalább 60-at a villamosok vonalán. 

Most ismét egy jelzőlámpára hívta fel olvasónk a figyelmet. Igaz, ez nem hangolódott el, mindössze annyi a probléma vele, hogy csaknem teljesen benőtte a gaz, így már alig látszik. Ez pedig rendkívül balesetveszélyes. Géza nevű olvasónk autójából két képet is készített a XI. kerületben a Szerémi és Építész utca kereszteződésénél található jelzőlámpáról.

Fotó: olvasói

Olvasónk elmondása szerint a Budafoki út felől érkezett a kereszteződéshez és alig akart hinni a szemének, hogy ilyen megtörténhet. Úgy véli erős napsütésben, vagy éppen esőben nem biztos, hogy jól kivehető, hogy éppen mit mutat a közlekedési lámpa.

Fotó: Olvasói

Lapunk az elmúlt időszakban már többször beszámolt arról, hogy milyen elhanyagolttá, gazossá vált Budapest. Ráadásul a gyomok mellett Budapest több pontja rendkívül szemetes, a tárolók mellett halomban áll a szemét, ami jól láthatóan nem egy nap alatt képződött. Néhány napja egyik olvasónk a Ráday utcában fotózott le néhány szemetest, illetve a mellette lévő járdaszakaszt. Az állapot siralmas.

A XI. kerületi jelzőlámpával kapcsolatban megkerestük a Budapest Közút Zrt. munkatársait, akiktől a következő választ kaptuk:

"Önnek is, olvasójuknak is köszönjük, hogy felhívták figyelmünket a jelzőlámpa korlátozott láthatóságára. A helyszínt jeleztük az illetékeseknek, akik sürgősséggel gondoskodtak a kaszálásról."
 

 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás