Megszállták az ufók Las Vegast – Fotó

Egy nyomozó szerint az ufók tudják, hogy megfigyeli őket, így máshol és máskor tűnnek fel.



Megosztás
Szerző: K.C.
Létrehozva: 2023.09.22.
Módosítva: 2023.09.22.
Las Vegas UFO

Las Vegas lassan ufóközponttá változik, annyi rejtélyes megfigyelés történik ott mostanában. Több szemtanú is állítja, hogy álcázott űrhajókat sikerült lencsevégre kapniuk. 

Képünk illusztráció / Fotó: Pixabay

Nemrég például a Sin City táj felett láttak feltűnni ragyogó fénypontokat, amiket azonnal ufóknak kiáltottak ki. Ezzel kapcsolatban egy nyomozó, aki az amerikai hadsereg veteránja is, Steve Barone is megosztotta véleményét. 

A Daily Starnak nyilatkozva Steve azt állította, hogy az ilyen típusú ufók keltették fel a figyelmét. Azt állítja, hogy az emberi szem számára láthatatlanok, és csak az éjjellátó kamerákkal lehet őket megörökíteni.

„Amiket az éjjellátóval látok, azok más eszközökkel láthatatlanok, és figyelemre méltó, hogy milyen hihetetlenül aktívak ezek az objektumok” – kezdte Steve. 

„Még olyan helyen is voltak, ahol korábban azt hittem, hogy semmi sem történik. Nem vagyok biztos benne, hogy ezek az azonosítatlan légi jelenségek kihez tartoznak, de már jó ideje jelen lehetnek, és saját belátásuk szerint, észrevétlenül tevékenykedhetnek” – fogalmazott rejtélyesen az ufóvadász. 

Las Vegas az ufók és az UAP-k megfigyelésének elsődleges helyszínévé vált. A nyomozó úgy véli, hogy ennek egyik fő oka a katonai bázisok közelsége, mivel az űrhajók szívesen tanulmányozzák a területet.

„Először is, az 51-es körzet közelében található a nukleáris tesztpálya. Jelenleg mintegy 900 robbanófejet tárolnak 75 igluban a Nellis Légibázison, ami a légierő szerint a világ egyik legnagyobb készlete. Az adatok azt is mutatják, hogy az 51-es körzet és az S4, egy titkos lőtér mindössze 77 mérföldre van a bejárati ajtómtól – állította teljes meggyőződéssel, majd rámutatott arra is, hogy a Mojave-sivatag hatalmas nyílt területe tökéletes helyszín az ufók elrejtőzésére. Végül pedig a Hoover-gátat hozta fel példaként, ami az energiatermelő turbinái miatt lehet vonzó az ufók számára. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás