Meglepő fordulat Madeleine McCann ügyében: összeomolhat a nyomozás az egyik tanú miatt





Az ügy koronatanúja visszaléphet a vallomástételtől.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.09.15.
Christian Brueckner Helge Busching tanúvallomás bizonyíték Madeleine McCann

Megrázó hírek érkeztek a 16 éve eltűnt Madeleine McCann eltűnése utáni nyomozásról. Miközben egy világ keresi a választ rá, hogy mi történhetett a kislánnyal, kiderült, hogy az új tanúvallomás, ami miatt megnyitották újra a nyomozást, lehet hogy hamis volt. A férfi, aki tanúvallomásában azt állította, hogy a német pedofil Christian Brueckner lehet a felelős a kislány elrablásában, majd meggyilkolásában, most úgy tűnik, hogy visszalép a vallomástételtől. Ez által azonban összeomolhat a vád, és újra válaszok nélkül maradhat Madeleine családja, akik már több mint egy évtizede hiába kutatják a lányuk nyomát. 

Madeleine McCann, Maddie McCann szülei, Kate és Gerry McCann, AFP, AFP PHOTO DDP/CLEMENS BILAN  GERMANY OUT (Photo by CLEMENS BILAN / DDP / ddp images via AFP)
Madeleine szülei 16 év után is küzdenek az igazságért /Fotó: ddp images via AFP

A Mirror szellőztette meg, hogy egy forrásuk azt nyilatkozta, hogy Helge Busching, aki az ügy koronatanúja, úgy tűnik, hogy korábban hamis tanúvallomást tehetett.

Busching hamarosan visszavonja a bizonyítékait. Hatalmas összeget fizetett volna neki egy német újság, hogy nekik is elmondja, hogy mit látott, azonban a férfi úgy döntött, hogy borítja a bilit. Ez is csak azt mutatja, hogy milyen típusú ember ő, és hogy mennyire "hiteles" szemtanú

 - mondta el a forrás a lapnak. Pedig a nyomozás kezdetén kizárólag a férfi szavai alapján nyitották újra az ügyet, és a vallomása alapján újra helyszínelést tartottak Portugáliában azokon a helyeken, ahol megfordult Christian Brueckner. Arról azonban nem érkeztek még hírek, hogy sikerült-e bármilyen bizonyítékot szereznie a hatóságoknak arra, hogy összekapcsolhassák az eltűnt kislányt, és az elítélt pedofilt. Ha pedig Helge nem fog tanúvallomást tenni, akkor minden remény tovaszáll. Akkor talán sosem derül ki, hogy mi történt igazából a kis Madeleine McCann-el.









Ezeket olvastad már?
Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Lehetetlen feladvány: az emberek 90 százaléka elhasal rajta

Lehetetlen feladvány: az emberek 90 százaléka elhasal rajta

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás