Hogyan találhatsz rá a stílusodhoz abszolút passzoló kézitáskára?





Táska akad millió, ez vitathatatlan. De belőled csak egy van, ahogy a stílusod is egyedi. (x)



Megosztás
Szerző: PR CIKK
Létrehozva: 2023.09.25.
hirdetés

Tetszhetnek azok az irányok, amiket időről időre a divat határoz meg. Egyetérthetsz másokkal egy trendet érintő témában. Ám az ízlésed pontosan annyira különleges, mint te magad, úgyhogy nagyon lényeges azt a modellt megtalálnod, ami nem kompromisszumok mentén felel meg, hanem ami igazán rólad, neked szól. Íme egy-két jó tanács, hogy a keresés végül rátalálással záruljon!

Two cheerful women in smart casualwear choosing handbags for new season
Fotó: ecipo.hu

Esztétikum vagy praktikum – na, ilyen nincsen!

Kezdjük is az elején! A táskák világában gyakori az a megkülönböztetés, hogy ez funkcionális, ez meg szép. Nos, ennek a kategorizálásnak lejárt az ideje. Ugyanis ilyen szemüvegen keresztül nézve esélytelen meglátni a lényeget. Ami mi is valójában? Természetesen az, hogy nincsen olyan, hogy vagy praktikus, vagy esztétikus. Ha mégis akad ilyen megfigyelés, akkor a jelentkező nem optimális, mert a tökéletes modell ismérve, hogy nem szenved hiányt sem hasznosságban, sem kellemben.

Ez azt jelenti, hogy a legfontosabb lépés a keresgélés, valamint az, hogy kompromisszumos megoldások helyett kizárólag azok a variációk futhatnak be, amik tényleg minden egyéni kritériumnak megfelelnek. Ehhez azonban ezeket a feltételeket ismerni kell, vagyis nem árt egy kis önvizsgálat, így a végén konkrét lista jöhet össze azokkal a tulajdonságokkal, amik prioritást élveznek. S ezek után nincs más hátra, mint ezeket egyfajta szűrőkként alkalmazni. Így garantáltan megkerül a nyerő választás!

Pontosan milyen is a te stílusod?

Ezt is célszerű tisztázni. Konkrétan azzal egyetemben, hogy sportos, elegáns, vagy köznapibb modellt keresel, mert mindegyikbe belecsempészhető az, aki te vagy, az, amilyen a stílusod, viszont jó azzal képbe kerülni, hogy aktuálisan mik a célok.

Fotó: ecipo.hu

Például tegyük fel, hogy szereted az extravaganciát emészthető mértékben. A vagányság az eleganciában megjelenhet egy tipikus díszítés által, ahogy a lazaságot is megkoronázhatják a rojtok. Magyarul nem kell lemondanod sem önmagadról, sem a vásárlási céljaidról. A félreértések és a mellényúlások akkor kezdődnek, amikor ezek a területek nem kidolgozottak, nem kontrasztosak, nehezen beazonosíthatóak.

Mitől válik kerek egésszé a kép?

Talán nem árulunk el nagy titkot azzal, hogyha azt mondjuk: a lábbelivel. Mert valóban, ha a táska és a cipő passzol, akkor onnantól fogva nyert az ügy. Ezért aztán az elegáns balerina cipő kétségtelenül kitűnő választás, amihez nagyon illenek a némileg elegánsabb táskamodellek, de akár a kicsit sportosabb variációk is szóba jöhetnek, amik színben is ideálisak.

Minden összefügg mindennel, a divat háza táján legalábbis mindenképpen. A táska a cipővel, a cipő a szemüveggel, a szemüveg a nyaklánccal, az ékszerek a ruhával, és így tovább. Tagadhatatlan, hogy az utánozhatatlan fellépés egyik záloga az összehangolt, minden ízében, színében harmonizáló megjelenés, amihez hozzátartoznak olykor a legkisebb részletek is. De, ha már a táska, meg a cipő a helyén van, akkor nagy baj nem lehet, ezért ezeknek a kiválasztására érdemes nagyobb figyelmet szentelni.

(x)









Ezeket olvastad már?
Ezt tutira nem tudtad! 350 éve is már menő volt a farmer

Ezt tutira nem tudtad! 350 éve is már menő volt a farmer

Mitől fél ennyire? Testőrkommandót bérelt Magyar Péter

Mitől fél ennyire? Testőrkommandót bérelt Magyar Péter

Botrányos Ovi+ Program Óbudán: Havi 60 ezret gombolnának le a tiltakozó szülőkről

Botrányos Ovi+ Program Óbudán: Havi 60 ezret gombolnának le a tiltakozó szülőkről

Szenzációs siker - Magyar sör került a világ legjobbjai közé

Szenzációs siker - Magyar sör került a világ legjobbjai közé

Top hírek

Magyar Péter

Mitől fél ennyire? Testőrkommandót bérelt Magyar Péter

50 milliós BMW-k, csúcstechnika, a pesti éjszakából jól ismert alakok... Miközben egy botrányba fulladt PR-akció keretében Magyar Péter vonattal utazott Debrecenbe, csapata 50 milliós BMW X6-osokkal, Mercedes buszokkal, „szolgálati” csúcstechnikával felszerelve az autópályán ment a vasárnapi rendezvény helyszínére.





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás