Hatalmas nevek bukkantak fel az idei Szuperkoncerten





Szombaton 17 órától a Halott Pénz, a ByeAlex és a Slepp, valamint DR BRS és vendégei léptek fel a Puskás Aréna Szoborparkban az Eurojackpot Szuperkoncerten, a nemzeti lottótársaság ingyenes eseményén.



Megosztás
Szerző: bors
Létrehozva: 2023.09.23.
Módosítva: 2023.09.23.
Szerencsejáték Zrt Ökumenikus Segélyszervezet Magyarország

A helyszínen Mager Andrea a Szerencsejáték Zrt. elnöke a Borsnak elmondta, egy nagy stáb segített abban, hogy erre a Szuperkoncertre megtalálják a legnépszerűbb hazai zenekarokat.

Mager Andrea
Mager Andrea Fotó: Markovics Gábor

"Nem az én feladatom kiválasztani a zenekarokat, egy nagy stáb segít abban, hogy megtaláljuk Magyarország legnépszerűbb, és ilyen tömegeket bevonzani képes előadóművészeit."

A nemzeti lottótársaság a helyszínen értékesített termékekből befolyt összeget idén is 100 százalékban az Ökumenikus Segélyszervezet részére ajánlja fel, amely a támogatást a többi közt hátrányos helyzetű családok felzárkóztatására fordítja.

"Velük már nagyon régóta dolgozunk együtt - folytatta Mager Andrea. - Az egyik legkomolyabb programunk már 2012-ben elkezdődött. A Szerencsejáték Zrt. számára nagyon fontos a felelős játékszervezés, és ennek fontos része, hogy a játékosok játékként éljék meg, amit mi kínálunk, ne szenvedélyként, és ebben segít nekünk az Ökumenikus Segélyszervezet. Nyolc pontot állítottak fel az országban, ahova fordulhatnak az ilyen típusú szenvedélybetegek."

Étel, otthon, esély - ez a mottója az idei programnak. 

"A koncert ingyenes, és minden évben az ökumenikusok valamelyik programjához szabjuk a rendezvényt abban az értelemben, hogy az itt eladott sorsjegyek teljes bevételét felajánljuk nekik. Idén ennek a programnak a neve, étel, otthon, esély. Étel az éhezőknek, otthon az otthontalanoknak, és esély az esélyteleneknek. Nálunk 20 éve működik egy karitatív eladói hálózat, itt a mozgásukban korlátozottak és egyéb korlátokkal élők árusítanak sorsjegyeket. A nehézséggel élőkre kiemelt figyelmet fordítunk."





Ne hagyd ki, tekintsd meg az idei Szuperkoncert galériáját: 

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás