A királyi séf árulta el a titkát.
Darren McGrady 11 évig szolgálta Erzsébet királynőt a Buckingham-palotában, és Diána hercegnének is dolgozott a Kensington-palotában, ezért jól ismeri az angol királyi család étkezési és ivási szokásait.
Az egykori királyi séf most néhány kevéssé ismert részletet osztott meg arról, hogyan viszonyult Lady Di az alkoholhoz.
Diána nem kedvelte a pezsgőt, mert túl jókedvű lett tőle, a koktélok teljesen kiütötték, a vörösbortól pedig iszonyú fejfájása lett
– árulta el a sztárséf a a Bustle magazinnak.
Hozzátette, hogy a szívek királynője nem volt nagy ivó, de azért időnként egy kevés chardonnay-t szívesen kortyolgatott. Ilyen esetekben legtöbbször Puligny Montrachet-t szolgáltak fel a palotában.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre