Térképen mutatjuk, hol lesznek lezárások augusztus 20. környékén

Ideiglenes forgalomkorlátozások lesznek a főváros több kerületében a nemzeti ünnep miatt. Összegyűjtöttük, hol és mikor kezdődnek a lezárások.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.08.18.
Módosítva: 2023.08.18.
Szent István Bazilika Széchenyi rakpart szabadság híd

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közzétette azoknak az utcáknak a listáját, amik ideiglenesen, illetve időszakosan le lesznek zárva a nemzeti ünnep miatt. Összesen 7 kerület érintett és egészen augusztus 23-ig számítani kell ideiglenes forgalmirend-változásokra. Íme a lezárások listája!

lezárás
A fővárosban több helyen kell lezárásokra, torlódásokra számítani augusztus 20. környékén – Fotó: Máté Krisztián

Itt vannak lezárások augusztus 14. óta

2023. augusztus 14-én 0 órától egészen augusztus 22-én 6 óráig le lesz zárva a Budai alsó rakpart a Slachta Margit rakparttól (Üstökös utca) egészen a Dombóvári útig. Ugyanettől a naptól kezdve egészen augusztus 23-án 4 óra 30 percig le lesz zárva Budapest I. kerületében a Tárnok utca a Dísz tér és Szentháromság tér között, illetve a Palota út a sorompónál. Augusztus 14–18. között pedig a Műegyetem rakpart a Budafoki úttól a Bertalan Lajos utcáig, a Petőfi híd felől a Szabadság híd irányába – olvasható a police.hu-n.

Itt vannak lezárások augusztus 15. óta

Augusztus 15-én 0 órától augusztus 22-én 6 óráig lezárják a XIV. kerületben található Konrád Adanuer utat, illetve az V. kerületben található Alkotmány utcát a Nagy Ignác utcától a Szemere utcáig. Utóbbit egészen 23-án reggel 6 óráig.

Itt vannak lezárások augusztus 16-tól

Augusztus 16-án 16 órától augusztus 21-én 22 óráig lezárják a következő I. kerületi utcákat:

  • Öntőház utca,
  • Lánchíd utca,
  • Lánchíd utcai parkoló,
  • Apród utca,
  • Fátyol utca,
  • Fogas utca,
  • Várkert rakpart,
  • Döbrentei utca.

Ezeken kívül augusztus 16–22. között lezárják a Harmincad utcát a Bécsi utcától, augusztus 16–21. között pedig a Táncsics Mihály utcát a Hess András tér és a Bécsi kapu tér között.

A fővárosban több helyen kell lezárásokra, torlódásokra számítani augusztus 20. környékén – Fotó: Havran Zoltán / Magyar Nemzet

Itt vannak lezárások augusztus 17-től

Augusztus 17. és 21. között le lesz zárva a Szabadság híd északi járdája, 17–22. között az V. kerületi Apáczai Csere János utcában egy forgalmi sáv, illetve a XIV. kerületi Kós Károly sétány, 17–23. között pedig az első kerületi Kapisztrán tér.

Itt lesznek lezárások augusztus 18-tól

Augusztus 18. és 21. között lezárják az Erzsébet híd északi járdáját, déli járdáját és északi buszsávját, valamint a Szabadság híd déli járdáját. Szintén 18-án 12 órától 24-óráig le lesz zárva a Szent István tér a Bajcsy-Zsilinszky úttól a Hercegprímás utcáig, és a Sas utca a József Attila utcától az Arany János utcáig.

Itt lesznek lezárások augusztus 19-től

Augusztus 19. és 21. között lezárják a Műegyetem rakpartot, az Erzsébet híd déli buszsávját (Budáról Pestre), a Széchenyi rakpartot a Kossuth tértől a Széchenyi térig, illetve a Zoltán utcát a Széchenyi rakparttól az Akadémia utcáig. 19 és 20. között pedig le lesz zárva a Szent Gellért tér a Budafoki út felé, a Budafoki út pedig a Csiky utcától a Szent Gellért térig.

Itt lesznek lezárások augusztus 20-án

Augusztus 20-án 14 órától 20 óráig le lesz zárva a Szent István-bazilika északi és déli oldalán lévő szervizút, a Szent István tér, a Hercegprímás utca, a Sas utca, a Bajcsy-Zsilinszky út szélső forgalmi sávja, a József Attila utca és a Széchenyi tér körben. Szintén aznap 15 órától este 11-ig lezárják a Lánchidat, 16 óra és éjfél között a Műegyetem rakpart nagy részét, este 7 órától 11 óráig pedig az Erzsébet hidat és a Szabadság hidat is, utóbbi másnap (aug. 21.) reggel 4:30-ig lesz lezárva.

A fővárosban több helyen kell lezárásokra, torlódásokra számítani augusztus 20. környékén – Fotó: Máté Krisztián

Itt lesznek lezárások augusztus 20. után

Augusztus 21-én 6 órától augusztus 23-án 6 óráig lezárják a Műegyetem rakpartot a Budafoki úttól a Bertalan Lajos utcáig, 22-én 22 órától augusztus 23-án 6 óráig pedig a Budai alsó rakpart egy részét.

Van, amit naponta lezárnak

A Pesti alsó rakpartot a Jászai Mari tértől a Közraktár utcáig augusztus 14. és 22. között minden este 10 órakor lezárják majd, egészen másnap reggel 6-ig.

Van, amit szakaszosan zárnak le

Augusztus 20-án 17 órától 20 óráig le lesz zárva a Szent István tér – Zrínyi utca – Október 6. utca – József Attila utca – Széchenyi tér – Zrínyi utca – Szent István tér útvonal, illetve a Szent István tér – Zrínyi utca – Október 6. utca – József Attila utca – Széchenyi tér – Akadémia utca – Arany János utca – Sas utca – Szent István tér útvonal.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás