„Pihenj nyugodtan hercegnőm és nézz le ránk” - Édesapja karjai között hunyt el a 17 éves lány





Éppen egy bálra tartott a legjobb barátnőjével a végzős középiskolás, amikor balesetet szenvedtek.



Megosztás
Szerző: K.C.
Létrehozva: 2023.08.05.
édesapa tragédia baleset tinilány

Egy felfoghatatlan baleset vette el a tinilányt a családjától. A 17 éves Kiea McCann és a 16 éves Dlava Mohammeddel utazott, amikor horrorisztikus autóbalesetet szenvedtek. Az autójuk hétfő este az írországi Monaghan megyében található Clones közelében egy fának ütközött. 

Képünk illusztráció / Fotó: Pixabay

Úgy tudni, miközben egy közeli szálloda felé tartottak, ami a végzős bálnak otthont adott, a járművük az alattomos, nedves útviszonyok miatt lecsúszott az útról. Kiea összetört szívű apja, Frankie gyengéden átölelte lányát, amikor az élet elhagyta, miután nem sokkal az ütközés után a helyszínre érkezett - tudta meg a Mirror. 

„Nagy volt az izgalom a házban, mielőtt elindultak. Volt étel, pezsgő és lufik, és nagyszerű este volt” – emlékezett vissza Frankie a baleset előtti időre. A gyászoló édesanya, Teresa hozzátette, Kiea és Dlava évek óta a legjobb barátok voltak, és mindketten nagyon jó tanulók voltak.

„Tényleg nem tudom, mit mondjak. Annyira összetört a szívem miattad, kishúgom. Nincsenek szavak, hogy leírjam az érzelmeket, amik most átjárnak. Tényleg nem tudom, mihez kezdjek nélküled. Annyira elveszett vagyok, és nem értem, hogy történhetett veled ilyesmi. Remélem, tudod, hogy mindannyian nagyon szeretünk téged. Bármit megtennék, csak hogy még egyszer utoljára itt legyél velem, csak hogy elmondhassam, hogy szeretlek és szükségem van rád. Túl korán vettek el tőlünk, az életed épp csak elkezdődött, és már nem élvezheted. Olyan erős, gyönyörű szerető gondoskodó lány voltál és nagyon keményfejű, de soha semmit nem változtatnék meg rajtad. Pihenj nyugodtan hercegnőm és nézz le ránk. Soha nem foglak elfelejteni téged és a szép időket, amiket együtt töltöttünk. Nagy különleges szerepet töltesz be az életemben és ez soha nem fog változni. Soha nem fogom megérteni, hogy az élet miért olyan kegyetlen, hogy egy ilyen különleges embert, mint te, kivonjon belőle. Örökké szeretlek” - öntötte ki a szívét Kiea nővére, Shaunice egy szívszorító közösségi média bejegyzésben. 





 





Ezeket olvastad már?
„Felháborító!” - recskafantomot fotóztak a KÖKI-nél

„Felháborító!” - recskafantomot fotóztak a KÖKI-nél

Magyar Péter öngyilkosságot hazudott

Magyar Péter öngyilkosságot hazudott

Baj van: az egész kórházat evakuálni kellett, utcára kerültek a betegek

Baj van: az egész kórházat evakuálni kellett, utcára kerültek a betegek

"Idős nőket tart fogva, csicskáztat" - rejtélyes férfi tartja rettegésben az újbudaiakat

"Idős nőket tart fogva, csicskáztat" - rejtélyes férfi tartja rettegésben az újbudaiakat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás