„Okkal volt ott” – Elhunyt szerettei szellemei mentették meg a tanárnő életét





Nem bírta elviselni a párja a szakítást, ezért megkéselte. De ami ezután történt, az még hátborzongatóbb.



Megosztás
Szerző: K.C.
Létrehozva: 2023.08.21.
műtét halál tanárnő szellemek

Egy tanárnő, akit volt barátja 16-szor megszúrt, mert szakítani mert vele, azt állítja, hogy szellemek mentették meg az életét. A 25 éves Eilish Poe a Colorado állambeli Fort Collinsból őszintén mesélt traumatikus élményéről. Sőt, kitért azokra a paranormális tevékenységekre, amiket azóta tapasztalt.

kórház
Képünk illusztráció / Fotó: Pexels

2020. november 4-én Eilisht többször nyakon, törzsön és karon szúrta egy kegyetlen támadás során öngyilkos hajlamú volt barátja, Jonathan Crossley. A 25 éves férfi betört az otthonába, miközben ő dolgozott, és 26 órán át lesben állt.

A tanárnő rózsaszín flamingós pizsamájában és hozzá illő papucsban indult el, hogy ránézzen a házinyuszijára, amikor exe rátámadt. Összesen 16 szúrást szenvedett el. Eilish megpróbált visszavágni, sikoltozott, amikor Crossley a fejét a falnak csapta és megszúrta. Hatalmas mennyiségű vért vesztett, és könyörgött, hogy hagyja abba. Tudta, hogy a túlélési esélyei elszálltak. Hátradőlt, úgy érezte, hogy a halál küszöbén áll, és ekkor furcsa dolgok kezdtek történni.

„Az apai nagymamám ott állt… Csak állt ott, és furcsán mosolygott rám. Nem integetett vagy ilyesmi” – mesélte Eilish, akinek ezután a középiskolai legjobb barátnője jelent meg, aki öngyilkos lett. Végül egy harmadik szellem is megjelent neki, a 32 éves Alyssa Burkett, akivel a barátja végzett.

„Okkal volt ott, azért volt ott, hogy kijuttasson onnan. Amikor ez történt, úgy éreztem, mintha az energiája áthaladt volna rajtam. A következő dolog, amire emlékszem, hogy szó szerint felhúzott, és már egyenesen ültem…” – Eilish, aki korábban nem tudta megmozdítani a kezét, ezúttal sikeresen tárcsázta a segélyhívót.

Majdnem három évvel a szörnyű támadás és 10 műtét után Eilish úgy véli, hogy a halállal való találkozása megnyitotta az ajtót egy „másik világba”, amelyet „árnyékemberek” laknak. Először homályosan látta az alakokat, de ma már állítólag kristálytisztán.

„Valószínűleg 50-100 alkalommal láttam őket, vagyis nagyon sokszor. Soha nem közelednek felém, kivéve egy konkrét alkalommal, és amint elkezdek feléjük menni vagy tudomásul veszem őket, már el is tűnnek” – állította Eilish, aki elutasította, hogy amit lát, az a PTSD következménye lenne, mondván: korábban is hitt a természetfelettiben.

A késelést követően Jonathan Crossley több mint 45 méter magasból leugrott.





 





Ezeket olvastad már?
Tragikus hírt kaptunk: meghalt a Széchenyi-díjas kutató

Tragikus hírt kaptunk: meghalt a Széchenyi-díjas kutató

Orbán Viktor: Isten éltesse az anyukákat!

Orbán Viktor: Isten éltesse az anyukákat!

Eddig tart a nyárias meleg, az egész országot elmossa az eső

Eddig tart a nyárias meleg, az egész országot elmossa az eső

Megvolt a sorsolás, rengetegen nyertek a hatoslottón

Megvolt a sorsolás, rengetegen nyertek a hatoslottón

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás