Gyilkosság a XVI. kerületben: mindent bevallott az anyagyilkos férfi – erre gyanakszanak a szomszédok





A férfi mindent beismert, a szomszédok pszichés betegségre gyanakszanak.



Megosztás
Szerző: B. T.
Létrehozva: 2023.08.15.
Módosítva: 2023.08.15.
gyilkosság xvi. kerület anyagyilkos vallomás

Mint arról a Metropol is beszámolt, hétfő hajnalban rendőrök hada lepte el a csendes, takaros, kertvárosi Fertály utcát a XVI. kerületben, miután az egyik családi házban brutális gyilkosság történt: az ott élő 24 éves férfi meggyilkolta édesanyját, az 58 éves Katalint. 

Halálra szurkálta anyját a fiatal, majd magával is megpróbált végezni – Fotó: Metropol

Lapunk úgy tudja, hogy a férfi késsel szúrta meg az asszonyt, méghozzá többször, majd magával is megpróbált ugyan ilyen módon végezni. Azonban idő közben értesítették a rendőröket és a mentőket, akik szúrt sebekkel szállították kórházba a fiatal férfit. 

A helyiek sokkos állapotban ácsorogtak a kerítéseknél, ugyanis a három fiút nevelő L. családot mindenki csendes, nyugodt famíliának ismerte, akikkel sosem volt gond.

Bár nem voltak túl barátkozósak, soha nem volt velük semmi gond, nem balhéztak. Még tegnap beszélgettem is velük. Ma hajnalban sem hallottunk vagy láttunk semmit, már csak az egymás után beforduló rendőrautókra és a mentőkre lettünk figyelmesek reggel hat körül

 – mondta lapunknak ottjártunkkor, a tragédia reggelén az egyik szomszéd. 

A férfi mindent bevallott – Fotó: Metropol

A három fiút, Csabát, Zsoltot és Richárdot is mindenki udvarias, sportos, jól tanuló fiataloknak ismerte, akik jólnevelten segítettek mindenkinek a környéken, ahogy a mérnökként dolgozó Róbert és Katalin is. Egyik ismerősük azonban elmondta, hogy Róbert korábban hosszabb ideig kórházban volt. 

Lehetséges, hogy a fiúval is valami gond volt, akár pszichés, akár egészségügyi. Másra nem tudunk gondolni... 

Az L. család a történtek után teljesen összetört, a gyilkost az orvosi ellátás után nem sokkal már ki is tudták hallgatni. A rendőrség tájékoztatása szerint meghallgatásán mindent bevallott.

A fővárosi nyomozók a 24 éves férfit emberölés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. Kihallgatásán beismerő vallomást tett

közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság. 

Egyelőre azonban nem tudni, hogy mentális zavar állhatott-e a háttérben, a helyiek szerint ugyanis a fiatal jó viszonyban volt édesanyjával.

Nem értjük, mi történhetett, egy nappal korábban még láttuk őket, pontosan úgy viselkedtek, ahogyan addig, rajta sem láttunk semmi különöset. Nem tudok másra gondolni, mint egy kezeletlen pszichés betegségre vagy bekattanásra

 – ingatta a fejét a férfi. 

Az bizonyos, hogy az elkövetkezendő időben a férfit elmeszakértő is megvizsgálja, így kiderülhet majd, hogy elmezavar hatására követte-e el szörnyű tettét. 





 





Ezeket olvastad már?
Egy ország rendült meg a gyásztól: 95. életévében meghalt a legendás színész

Egy ország rendült meg a gyásztól: 95. életévében meghalt a legendás színész

Ezt tutira nem tudtad! 350 éve is már menő volt a farmer

Ezt tutira nem tudtad! 350 éve is már menő volt a farmer

Mitől fél ennyire? Testőrkommandót bérelt Magyar Péter

Mitől fél ennyire? Testőrkommandót bérelt Magyar Péter

Botrányos Ovi+ Program Óbudán: Havi 60 ezret gombolnának le a tiltakozó szülőkről

Botrányos Ovi+ Program Óbudán: Havi 60 ezret gombolnának le a tiltakozó szülőkről

Top hírek

Magyar Péter

Mitől fél ennyire? Testőrkommandót bérelt Magyar Péter

50 milliós BMW-k, csúcstechnika, a pesti éjszakából jól ismert alakok... Miközben egy botrányba fulladt PR-akció keretében Magyar Péter vonattal utazott Debrecenbe, csapata 50 milliós BMW X6-osokkal, Mercedes buszokkal, „szolgálati” csúcstechnikával felszerelve az autópályán ment a vasárnapi rendezvény helyszínére.





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás