„A feleségem borzalmasan szenvedett” – megmenthették volna a rohamoktól szenvedő nő életét





Túl sokáig halogatták a nyugdíjas asszony életmentő műtétjét, ezért kellett meghalnia.



Megosztás
Szerző: K.C.
Létrehozva: 2023.08.11.
Módosítva: 2023.08.11.
fejfájás agydaganat roham gyász

Egy nő három éven keresztül szenvedett hiába, ugyanis a halála elkerülhető lett volna, hogyha az orvosai helyesen értelmezik az agydaganatáról készült felvételeket. 

gyertya, gyász,
Képünk illusztráció / Fotó: Shutterstock

A blackpooli May Ashfordnál 2010-ben agydaganatot diagnosztizáltak, miután fejfájástól és rohamoktól szenvedett. Rendszeres MRI-vizsgálatokon vett részt, amelyek azt mutatták, hogy a daganat tovább nőtt, mégis csak öt évvel később ajánlották fel neki a műtétet. A nyugdíjas végül 71 éves korában tragikus módon agyvérzésben hunyt el, miután a műtétet már túl régóta halogatták. 

Független orvos szakértők azt mondták Rob Behrensnek, hogy Mayt három évvel korábban kellett volna megműteni. Ahogy telt az idő, és a daganat tovább nőtt, úgy nőtt annak az esélye is, hogy May belehalhat a műtétbe.

A feleségem több mint négy éven át szörnyen szenvedett a daganat hatásaitól, és a család és jómagam számára is nyilvánvaló volt a vizsgálati jelentések olvasásakor, hogy a daganat megfigyelése erősen gyanús volt

– nyilatkozta a gyászoló férj a GB Newsnak, majd hozzátette: 

A daganatot még azelőtt el kellett volna távolítani, mielőtt érintkezésbe került a nyaki verőérrel. Az a tény, hogy ez miért nem történt meg, teljes rejtély számunkra

 


 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás