Egy 1917-ben készült fotót tartanak az időutazás megdönthetetlen bizonyítékának





Sokak fantáziáját megmozgatta a múltba látogató „szörfös ember”.



Megosztás
Szerző: K.C.
Létrehozva: 2023.08.22.
Módosítva: 2023.08.23.
időutazás fénykép bizonyíték

Egy több mint 100 évvel ezelőtt készült fénykép kapcsán indultak be legújabban a találgatások az időutazás létezésével kapcsolatban. Az „Utolsó piknik” című képen egy csoport felnőtt és egy kisgyerek látható egy halmon ülve 1917-ben, Kanadában. 

Képünk illusztráció / Fotó: Pexels

A nők hosszú szoknyát viselnek, míg a férfiak blézerben és kalapban láthatók. Ám közülük az egyik személy keltette fel az emberek kíváncsiságát. Egy férfi ugyanis a 20. századhoz nagyon hasonlóan van felöltözve. Öltözetével kitűnik a többiek közül, bő pólót és rövidnadrágot visel, valamint bozontos szakállt és frizurát.  A „szörfös ember”, ahogy egyesek elnevezték, a fotó alapján összezavarta a körülötte lévőket is. Egy tőle balra lévő férfi láthatóan hitetlenkedve néz feléje, míg a másik oldalon egy nő mutat rá. 

Jamie D. Grant YouTube-felhasználó egyébként teljesen véletlenül akadt rá a képre Lester Ray Peterson 1974-es történelmi könyvében, a The Great Cape Scott Storyban. 

„Nézd meg a csoportot, a ruhájukat, a kalapjukat. Még azt is, ahogy ülnek. Utána pedig figyeld meg közelebbről ezt a férfit: fedetlen fej, bozontos kinézet, rövidnadrág. A bal oldali férfi hitetlenkedve nézi. Egy titokzatos utazó bebizonyította a lehetetlent, az időutazást ? Mit gondolsz?” – tette fel a kérdést Jamie a videójában. 

Természetesen rengetegen ragadtak billentyűzetet, hogy leírják a saját véleményüket a titokzatos fotó kapcsán. 

„Kisgyerekként átnéztem ezt a könyvet, és észrevettem a képet. Nemcsak, hogy valódi, de akkoriban úgy éreztem, hogy a férfi ruhái nem illenek abba a korba. Még mindig kiráz a hideg” – írta az egyik hozzászóló. 

„A srác úgy néz ki, mintha véletlenül kapták volna el a képen. Határozottan úgy néz ki, mintha egy másik időszakból származna. Klassz videó. Mások azonban kétségbe vonják a spekulációt” – fejtette ki véleményét egy másik. 

(VIA)





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás