Csak szebb szeretett volna lenni az édesanya, végül belehalt a műtétbe





A 44 éves édesanya több plasztikai beavatkozáson is átesett, fenéknagyobbítása azonban tragédiával végződött.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.08.06.
tragédia beavatkozás fenéknagyobbítás kórház plasztikai műtét

Meghalt egy kétgyermekes anyuka, aki plasztikai beavatkozás miatt utazott Angliából Törökországba. A 44 éves Lauren Wood tavaly májusban utazott Isztambulba zsírleszívásra, mellműtétre, fenéknagyobbításra és hasi beavatkozásra, amikor megtörtént a tragédia – írja a Mirror. A beavatkozás után hirtelen leesett a vérnyomása, és még egy másik kórházba is átszállították ellátásra, de az életét nem tudták megmenteni.

Lauren egy török intenzív osztályon vesztette életét. Mint kiderült, halálát zsírembólia okozta, mivel a fenekén lévő zsírszövet megmérgezte a vérkeringését. Mint az a halálának körülményeit feltáró vizsgálat megállapította, az ilyen komplikáció nagyon ritkán fordul elő, 15 ezer az egyhez az esélye annak, hogy hasonló tragédia történjen egy beavatkozás folyamán. Noha nem állapítottak meg bizonyos összefüggést, a vizsgálat azt is kiderítette, hogy az asszonynak korábban volt egy gyomorműtétje, amiről nem tájékoztatta az őt kezelő plasztikai sebészeket.

Törökországban veszélyes kés alá feküdni?

Az utóbbi időben egyébként többször kerültek a hírekbe a török orvosok: július elején egy brit nő egy rutinműtét miatt utazott Isztambulba, ám végül az életét vesztette. Tavaly egy másik kétgyermekes édesanya gyomorszűkítő műtétre érkezett az országba, de végül olyan sokat kivágtak a gyomrából, hogy egész életében csövön keresztül táplálják majd.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás