„Bátor fiunk rákja negyedszerre tért vissza” – megjárta a poklot egy ötéves kisfiú





Egyetlen esély maradt már csak a nagybeteg fiúcska felépüléséhez. Szüleit teljesen elpusztítja a kilátástalanság.



Megosztás
Szerző: K.C.
Létrehozva: 2023.08.31.
rák család betegség kisfiú

Dillan Ramsey-Aksehir rendkívüli megpróbáltatások után családjával és barátaival megünnepelhette az ötödik születésnapját. Azonban egészségügyi állapota miatt, még ezen a jeles napon is tartania kellett a szigorú diétáját, így nem volt sem partiétel, sem torta vagy édesség. 

kórház
Képünk illusztráció Fotó: Pexels

Négy év óta ez volt az első születésnapja, amikor nem volt kórházban, mivel 18 hónapos korában leukémiával diagnosztizálták. A fiatal rövid élete során átesett már kemoterápián, sugárterápián, lumbálpunkción, őssejtterápián és egy rendkívül invazív csontvelő-átültetésen.

A hónap elején a 36 éves Amy anyuka és a 32 éves Ozzy apuka megkapta a lesújtó hírt, hogy a rák negyedszer is visszatért és a brit egészségügy nem kínál több lehetőséget a számukra.

„Bátor fiunk rákja negyedszerre tért vissza. Dillannek nem volt semmilyen tünete vagy betegsége, így a hír, hogy a rák visszatért a csontvelőjébe, és hogy a gyógyulás esélye nagyon kicsi, gyomorszorító volt. Dillan már így is megjárta a poklot, úgyhogy ez szívszorító” – zokogta az édesanya. 

Amy adománygyűjtésbe kezdett, hogy összegyűjtsön 1 millió fontot, amivel októberben el tudná vinni Dillant az Egyesült Államokba, ahol egy forradalmian új rákkezelésen vehetne részt. A családnak hat hete van arra, hogy összegyűjtse a pénzt és Washingtonba költözzön tíz-tizenkét hónapra, amíg Dillan a kezelésen részt vesz.

Az ügyet olyan hírességek támogatták, mint Michelle Keegan és férje, Mark Wright, a szappanoperák sztárjai, Catherine Tyldesley, Anthony Quinlan és Nikki Sanderson, valamint Charlotte Dawson színésznő. A valóságshow-sztár Ashley Cain és korábbi partnere, Safiyya Vorajee, akik 2021-ben leukémiában vesztették el nyolc hónapos kislányukat, Azayliát, szintén az ügy mellé álltak.

(VIA)
 









Top hírek







Hírlevél-feliratkozás