A háziorvos hazaküldte a súlyosan köhögő 5 éves kisfiút, néhány órával később kómába és lélegeztetőgépre került





Egy 5 éves kisfiú lélegeztetőgépre és mesterséges kómába került, mindössze néhány órával azután, hogy a háziorvosánál járt.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.08.31.
betegség gyerek kóma lélegeztetőgép

A kis Ezra-Jac Crabbet még június 14-én szállították kórházba, miután légzési nehézségei támadtak. Aggódó édesanyja, Stephanie Parsons most úgy nyilatkozott az esetről, hogy kisfiát előző nap elvitte a háziorvosukhoz köhögés miatt, ahol szteroidokat kapott krupp ellen, és úgy tűnt, hogy jól van, amikor megvizsgálták.

kórház
A kisfiút hazaküldte a háziorva, órákkal később már kómában volt Fotó: Pexels

Másnap azonban még mindig nem ment iskolába, mert rosszabbul érezte magát, ezért visszavitték az orvoshoz, ekkor már köhögési rohamot kapott és légzési nehézségei is voltak a kisfiúnak, így aggódó édesapja azonnali vizsgálatokat szeretett volna, azonban elküldték őket azzal, hogy kérjenek időpontot és akkor jöjjenek vissza, mert ez nem fair a többi beteggel szemben.

A háziorvos nem tett semmit, csak leálltak a fiam apjával vitatkozni, hogy időpontot kellett volna foglalnia. Sajnálom, hogy a fiam hirtelen megbetegedése kellemetlenséget okozott nekik

– mondta Stephanie. 

A család ezért maga rohant a kisfiúval a kórházba, ahol a sürgősségin Ezra tesztje pozitív lett kruppra, humán metapneumovírusra (hMPV) – egy gyakori légúti vírus – és rhinovírusra is.

Szó szerint két órán belül mesterséges kómába helyezték, lélegeztetőgépre került, és a műtőben várták a szállítócsapatot, hogy a Bristoli Gyermekgyógyászati intenzív osztályára szállítsák

– mesélte az édesanya, aki az ottani személyzetet már nagyon dicsérte, mindenki nagyon odaadó és profi volt a kisfiával.

Ezra hat napig kómában volt a Bristol kórházban, mielőtt visszaszállították volna a helyi kórházba. Egy héttel Ezra hazatérése után a család egy másik háziorvoshoz kérte át magát – írja a Mirror.

 





 





Ezeket olvastad már?
Megdöbbentő hírek érkeztek az egri vasútállomáson áramütést szenvedett fiúról - videó

Megdöbbentő hírek érkeztek az egri vasútállomáson áramütést szenvedett fiúról - videó

Gyurcsány Ferenc hírt adott magáról

Gyurcsány Ferenc hírt adott magáról

Új párjával ölette meg exét a 19 éves lány

Új párjával ölette meg exét a 19 éves lány

Egy monacoi bankszámlára is került a Lánchíd-pénzből?

Egy monacoi bankszámlára is került a Lánchíd-pénzből?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás