Végzetes nászút, mérgezésben halt meg a fiatal házaspár

A férfi a helyszínen elhunyt. A nő életéért hosszú ideig küzdöttek, de végül őt sem tudták megmenteni. A pár a baleset előtt két héttel házasodott össze.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.07.19.
gázszivárgás nászút házaspár haláleset

Egy 39 éves jógatanár két hónappal azután halt meg, hogy a férjével a nászútjukon szén-monoxid-szivárgás végzett Mallorcán – írja a Daily Mail. Mary Somerville-t eszméletlenül találták férje, Jaime Carsi mellett mallorcai nyaralójukban május 6-án. A pár korábban lefoglalt egy hajóutat, ott azonban nem jelentek meg, így felmerült, hogy valami történhetett velük. A férfit a helyszínen halottnak nyilvánították, feleségét pedig súlyos állapotban kórházba vitték, majd hazaszállították Edinburghbe.

 A férfit súlyos állapotban szállították kórházba, július 2-án az edinburghi St. Columba’s Hospice-ban halt meg. A mallorcai hatóságok úgy vélik, hogy gázszivárgás okozhatta a haláleseteket. A hírek szerint a feleség, „nyolc héttel a tragikus mallorcai baleset után” hunyt el. A feltételezések szerint egy elromlott hűtőszekrény okozta a tragédiát.

 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás