Most balesetet okozott, korábban ölt az autóba berepülő darázs





Három gyermekével a háta mögött hajtott árokba egy férfi, miután berepült az autó utasterébe egy darázs. A kiérkező mentők mindenkit kórházba vittek. A rovar most szerencsére halált nem okozott – nem úgy, mint korábban egy hasonló esetben.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.07.25.
Módosítva: 2023.07.25.
édesapa csípés autó darázs baleset

Mint arról korábban beszámoltunk, sokkoló történetről írt a napokban az Országos Mentőszolgálat: egy édesapa a három gyermekével utazott Dudar és Csetény között egy autóban, amikor hirtelen berepült az utastérbe egy darázs. A férfi félrerántotta a kormányt. Végül az árok közelében álltak meg. A mentők perceken belül a helyszínre értek, megvizsgálták az autó utasait, akik a bekötött biztonsági öveknek köszönhetően csak könnyebb sérüléseket szenvedtek. A sérülteket végül stabil állapotban szállították kórházba. 

Már ölt is egy autóba berepülő darázs

Korábban a Ripost írt arról, hogy egy édesapa életét vesztette, amikor menet közben az utastérbe berepült egy darázs. A férfinak ugyanis allergiás rohama lett, ezért a mellette ülő barátja azonnal elindult vele a legközelebbi mentőállomás felé, de már nem értek oda. A családapát a barátja húzta ki a kocsiból és próbálta újraéleszteni, sikertelenül. Mindezt végignézték a gyerekei. A lapnak az áldozat felesége számolt be a részletekről.

Még mindig sokkos állapotban vagyok

– mondta akkor a Ripostnak Zoltán párja, Heni.

„Éppen költöztettük az egyik barátnőmet. Három autóval mentünk, elöl a barátnőm és a párja, mögöttük Zoli és egy barátja, Sándor, és utánuk mentem én a két kisgyermekünkkel, a 8 éves Noémivel és az 5 éves Nimróddal. Azt vettem észre, hogy Zoli barátja letér az útról, de nem tudtam, miért. A címhez én értem oda először, és rögtön telefonálni kezdtem, hogy hol vannak. A barátnőm mondta, hogy látta szemben hajtani a fiúkat. Ezután – mivel a párom telefonja az én kocsimban volt – felhívtam Sanyit, aki vezetett. Kiderült, hogy hatalmas baj történt…”

Kiderült, hogy Zoli leengedte a nagy meleg miatt az ablakot, amin berepült egy darázs. Megcsípte férfit, ami miatt súlyos allergiás rohama kezdődött. Azonnal elindultak a legközelebbi ügyeletre, de már nem értek oda időben.” 

„Arra értem oda, hogy Sanyi kihúzza a páromat az autóból, lefekteti a betonra és próbálja újraéleszteni. Mondtam a gyerekeknek, hogy maradjanak a kocsiban. Odarohantam Zolihoz és megfogtam a kezét. Miközben Sanyi próbálta újraéleszteni, a járókelők átvették a telefont és irányították a mentőket, akik pár másodperc múlva ott is voltak. Amikor kiértek hozzánk, ők is megpróbálták újraéleszteni, de már nem tudták visszahozni életem szerelmét...” 



 



 





 





Ezeket olvastad már?
„Valami megszállta” – Őrült módon próbálta eltünteti áldozatát a férfi

„Valami megszállta” – Őrült módon próbálta eltünteti áldozatát a férfi

Most jött: szörnyű tragédia történt a Gyáli úton

Most jött: szörnyű tragédia történt a Gyáli úton

49-szer mártotta bele a kést a férfi 10 közös gyermekük édesanyjába

49-szer mártotta bele a kést a férfi 10 közös gyermekük édesanyjába

Szörnyekre panaszkodott a 3 éves kislány, sokkoló felfedezést tettek a szülei – Videó

Szörnyekre panaszkodott a 3 éves kislány, sokkoló felfedezést tettek a szülei – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás