„Ha csak sejtettük volna, hogy erre képes" – megszólalt a XIII. kerületi gyilkosság áldozatának ismerőse





Sem Róbert, sem Petra ismerősei nem sejtették, miféle szörny lakozik a férfiban.



Megosztás
Szerző: B.T.
Létrehozva: 2023.07.18.
gyilkosság elfogatóparancs XIII. kerület szörny szökés

Napok óta minden erejükkel kutatják a rendőrök azt a férfit, akit a brutális XIII. kerületi gyilkossággal gyanúsítanak. Mint azt a Metropol is megírta: a 35 éves Türk Róbert Dániel a gyanú szerint csütörtökön meggyilkolta 27 éves barátnőjét, M. Petrát, majd elmenekült, a férfit pedig azóta is keresik. 

Egy bejelentő szerint felbukkant a férfi a környéken. Nemzetközi elfogatóparancs nincs még ellene – Fotó: Bors

Mint azt korábban megírtuk, a történtek napján, délután négy óra felé irdatlan ordibálást hallottak a lakásból, aztán viszont egyik pillanatról a másikra hátborzongató csend támadt. Információink szerint a férfi ekkor üzenetet írt az egyik barátjának, amelyben azt írta: szörnyű dolgot tett, amit megbánt, és nem tudja, mit tegyen ezek után. Úgy tudjuk, ezután még a rendőröket is értesítette, ahogyan egyébként a rémült szomszédok is. A zsaruk ezután mentek ki a lakáshoz, ahol éjjel fél tizenegy körül megtalálták a nő holttestét.

Azóta a férfi szőrén-szálán eltűnt, csupán egyszer látták elvileg: egy nő bejelentése szerint a gyilkosság helyszínétől pár kilométerre, a Fáy utca környékén vélte felbukkanni Róbertet. A zsaruk azonnal a helyszínre siettek, de ők már nem találták ott. A rendőrök azóta is vad hajszát folytatnak Róbert után, minden bejelentést megvizsgálnak.

Nemzetközi elfogatóparancs egyelőre még nincsen ellene: 

– A feltételezett elkövető után a hajtóvadászatot a Budapesti Rendőr-főkapitányság jelenleg is nagy erőkkel folytatja. A rendőrök minden beérkező információt értékelnek. Válaszadásunkig európai vagy nemzetközi elfogatóparancs kiadására nem került sor – közölte a Borssal a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Ellenben a 112 Press információi szerint egy Vas vármegyei telephelyen is kutakodtak a férfi után, azonban pár igazoltatás és a hely átfésülése után sem derült ki semmit. 

Sem a férfi, sem a nő ismerősei nem tértek még magukhoz a történtek óta, képtelenek elhinni, ami történt. Petra egyik ismerőse azt mondta, a legszörnyűbb rémálmaiban sem sejtették, hogy a férfiban ilyen szörny lakik:

Amikor pár hónapja megismerkedtek, úgy tűnt, ő lehet a nagy ő Petra életében, rózsaszín köd volt. Aztán persze jöttek viták, de hatalmas veszekedésről nem tudni

– mondta a nő egyik ismerőse. Hozzátette, Petra ajándékot is vett Róbert júniusi névnapjára, a férfi közösségi oldalán még mindig ki van téve a fotó erről: 

Egyszerűen érthetetlen, hogy mi történt, rosszul vagyunk attól, hogy ott virítanak a közös képek annak az embernek az oldalán. Ha csak sejtettük volna, hogy az a férfi ilyesmire képes…, de senki nem tudta, micsoda szörnyeteg lakozik benne

– szögezte le. Petra ismerősei közül viszont többen is említették, hogy Róbert extrém féltékeny volt, a férfi egyik volt barátnőjének a barátja pedig elárulta: a társaságban egyáltalán nem kedvelték a férfit, aki túlzottan hatalmaskodó és féltékeny volt akkori barátnőjére is:

– Róbert ijesztően féltékeny volt, és szinte a barátnője minden percét ő szerette volna beosztani. Úgy bánt a szerelmével, mint a saját tulajdonával – mondta az ismerős. 

A férfiról egyébként úgy tudni, hogy a közösségi oldalán egészen más arcát mutatta, mint a valóság: információink szerint ugyanis a történtek előtt már több hónappal nem volt munkája és anyagi gondjai is lehettek. 





 





Ezeket olvastad már?
„Valami megszállta” – Őrült módon próbálta eltünteti áldozatát a férfi

„Valami megszállta” – Őrült módon próbálta eltünteti áldozatát a férfi

Most jött: szörnyű tragédia történt a Gyáli úton

Most jött: szörnyű tragédia történt a Gyáli úton

49-szer mártotta bele a kést a férfi 10 közös gyermekük édesanyjába

49-szer mártotta bele a kést a férfi 10 közös gyermekük édesanyjába

Szörnyekre panaszkodott a 3 éves kislány, sokkoló felfedezést tettek a szülei – Videó

Szörnyekre panaszkodott a 3 éves kislány, sokkoló felfedezést tettek a szülei – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás