Angyalarcú színésznő lett a rendőrség arca

Elképesztő sikereket tudhat maga mögött a híres színésznő.



Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2023.07.05.
rendőrség film szerep

Tiszteletbeli rendőrnek és jószolgálati nagykövetnek nevezte ki a dél-koreai rendőrség Im Dzsijont. A népszerű színésznőt azért választották erre a feladatra, mert hazája legkedveltebb hírességei közé tartozik: 2011 óta számos filmben és színdarabban bizonyította tehetségét, alakításaival több díjat nyert és jelölést kapott. 

Fotó: Pixabay

Érdekes, hogy legutóbbi sorozatában, amely a Netflixen A dicsőség címen futott, mostani új szerepkörével homlokegyenest ellenkező karaktert, egy erőszakos bűnözőt alakított, de játszott már áldozatot is. A rendőrök mindenesetre azt remélik, hogy a hatóság arcaként is hamar elfogadják a dél-koreaiak.

Angyali színésznő lett a rendőrség arca (Fotó: Koreai Kulturális Központ)

A 32 éves, törékeny alkatú szépségnek – aki a rendőrségi címer előtt valódi angyalnak látszik – a jövőben az lesz a fő feladata, hogy erősítse a bűnüldöző szervek kábítószer-ellenes kampányát, és népszerűsítse az egyenruhásokat. A két évre szóló megbízatás ideje alatt hivatalos megjelenései alkalmával maga is a rendőrség uniformisát viseli majd, mint a többi zsaru – tudtuk meg a budapesti Koreai Kulturális Központtól.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás