Vágújhelyi csoda: kizuhant egy hároméves gyermek a negyedik emeletről, túlélte az esést





Az édesanyja a másik szobában volt, amikor az eset történt.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.06.01.
Módosítva: 2023.06.01.
baleset mentőhelikopter tragédia kisgyerek zuhanás

A szlovákiai rendőrség megerősítette, hogy stabil állapotban szállították mentőhelikopterrel kórházba azt a vágújhelyi, 3 éves kisfiút, aki kiesett a negyedik emeleti lakásukból. A pozsonyi kórházban ápolt gyermek csütörtökön zuhant a mélybe, azonban az orvosok gyors közreműködésének, és a csodának köszönhetően már nincsen életveszélyes állapotban – szúrta ki a Tények.hu.

A rendőrség még vizsgálja a baleset körülményeit, jelenleg információik szerint még csak annyi biztos, hogy a gyerek édesanyja a szomszéd szobában tartózkodott, amikor az eset történt.

Átok ül a negyedik emeleteken

Az elmúlt két hétben sajnos több tragédiáról és zuhanásról is beszámoltunk, amelyek a negyedik emeletekkel kapcsolatosak. Egy férfi a Mamut bevásárlóközpont negyedik szintjéről vetette le magát a mélybe, míg Kapuváron egy férfi véletlenül zuhant ki a negyediken található lakásából, és az őrangyalának köszönhetően túlélte az esést. Ma pedig délelőtt kigyulladt egy negyedik emeleti lakás a hírhedt januári rendőrgyilkosság épületében. Itt szerencsére nem volt áldozat, sőt még a tüzet okozó macska életét is megmentette az egyik szomszéd.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás