Gázmaszkkal, búvárszemüveggel előre felkészültek a rendőrök megtámadására az erőszakos tüntetők - videó





Fotók sora bizonyítja, hogy az állítólagos békés tüntetők ismét csak előre kitervelt, tudatosan végrehajtott akciót hajtottak végre a dolgukat végző rendőrök ellen. Szándékosan szegték meg a törvényeket és előre felkészültek a rendőrök elleni erőszakra.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.05.04.
Módosítva: 2023.05.04.
tüntetés

Három, látszólag békés tüntetést hirdettek meg szerdán Budapestre, azonban sokan voltak, akik előre felkészített aktivistaként már tudták, hogy a békés tüntetés csak ürügy, az igazi balhé, a rendőrök megtámadása csak ezután kezdődik. 
Fel is készültek az erőszakra, feltűnően sokan előre vittek magukkal katonai(!) gázmaszkokat vagy búvárszemüveget, nyilvánvalóan azért, hogy ha a rendőrök könnygázzal védekeznek, tovább támadhassák őket.

Hogy mennyire tudatosan készültek az agresszív támadásra, bizonyítja az is, hogy a Klubrádiónak már délután nyilatkozó PDSZ-aktivista Eiplné Pál Alexandra előre eldicsekedett azzal, hogy a tüntetők közül nagyon sokan hoztak gázálarcot magukkal.

Mások „csak” búvárszemüveggel készültek az erőszakra…

Aztán a nyilvánvalóan előre egyeztetett terv szerint, amikor az utolsó bejelentett tüntetés a Clark Ádám téren ért véget, a beavatottak máris elkezdték elővenni a gázmaszkokat, búvárszemüvegeket és símaszkokat. 
Ismét csak a trágár stílusáról elhíresült Pankotai Lili adta ki a parancsot:

Megyünk fel a Karmelitába!

 Többen a csapatból szabályos katonai felszereléssel készültek a rendőrök elleni támadásra, voltak akik katonai rohamsisakot(!) vettek fel.

Miután a tömeg felért a Várba, az emberek már az arcukra húzták a gázmaszkokat. 

Mások – ugyancsak törvénytelen módon – arcukat teljesen elfedve próbáltak elbújni, hogy ne lehessen aztán felelősségre vonni  őket.

Még a bankrabláshoz használt szokásos maszkok is előkerültek…

Aztán megkezdődött a törés-zúzás, a rendőrök megtámadása…

SZABÁLYSÉRTÉSI ELJÁRÁS INDULT

A jogellenes gyűlés szervezőjével szemben a Budapesti Rendőr-főkapitányság gyülekezési joggal visszaélés miatt szabálysértési eljárást kezdeményezett, a rendőrökre támadók közül öt embert előállítottak, őket a Központi Nyomozó Főügyészségen hivatalos személy elleni erőszak miatt jelentették fel. A további támadók és más bűncselekmények elkövetőinek azonosítása a kamerafelvételek alapján folyamatban van. Nyolc embert feljelentettek, mert arcukat maszkkal eltakarva vettek részt a jogellenes gyűlésen, egyiküket elő is állították, mert megpróbált elmenekülni az őt igazoltatni akaró rendőrök elől, valamint egy nőt pirotechnikai termékkel kapcsolatos szabálysértés miatt állítottak elő. Délután egy belvárosban bejelentett gyűlés helyszínére érkező fiatalnál késeket és egy ollót találtak a rendőrök, ezért őt az egyesülési és a gyülekezési szabadság megsértése vétség elkövetése miatt előállították, büntetőeljárás indult ellene.

Íme a videónk:

 





 





Ezeket olvastad már?
"Ez csak marketing-zöldítés": a tájépítész szerint nullával egyenlő, amit Karácsony Gergely zöldítés néven művelt

"Ez csak marketing-zöldítés": a tájépítész szerint nullával egyenlő, amit Karácsony Gergely zöldítés néven művelt

Leesett a tudósok álla, ezt találták az Antarktiszon

Leesett a tudósok álla, ezt találták az Antarktiszon

Századfordulós polgári ház vált patkánytanyává Budapest belvárosában – Videó

Századfordulós polgári ház vált patkánytanyává Budapest belvárosában – Videó

Borzalmas baleset Ceglédnél, gyerekek vannak életveszélyben

Borzalmas baleset Ceglédnél, gyerekek vannak életveszélyben

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás