RETRO RÁDIÓ

Erre az ajándékra mindenkinek szüksége lehet – új sorsjegyek jönnek





Ajándék kivételes alkalmakra – meglepetésekkel teli sorsjegycsaláddal bővíti portfólióját a Szerencsejáték Zrt.



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.05.12.
Módosítva: 2023.05.12.
szerencsejáték zrt. nyeremény sorsjegy

Különleges ünnepek díszletei mögé rejtette a lehetséges nyereményeket a nemzeti lottótársaság a legújabb sorsjegycsaládjában. A Meglepetés-kaparósok az ajándékozás örömét elevenítik fel, és nem mellesleg 25, 50 vagy akár 75 millió forintot is lehet velük nyerni – írják a Szerencsejáték Zrt. közleményében.

Fotó: Szerencsejáték Zrt.

Legyen az esküvő vagy születésnap, számos olyan helyzet adódhat, amikor izgalmas és szórakoztató ajándékkal szeretnénk kedveskedni az ismerősöknek, családtagoknak. Ezekre a különleges alkalmakra gondolva bővítette sorsjegyportfólióját a Szerencsejáték Zrt., ezért az új sorsjegyek megjelenése is tükrözi ezt: arany-, ezüst- és bronzszínekben pompáznak. Az új Meglepetés-sorsjegycsalád főjátéka a már jól ismert és népszerű Pénzlift-sorsjegy játékmenetét eleveníti fel, ezenfelül minden tagja tartalmaz további játékokat, valamint egy bónuszmezőt is. A Kis Meglepetésen 2+1 játék kapott helyet, és akár 7 különböző nyereményt is lekaparhatnak, a fődíja pedig 25 millió forint. A Nagy Meglepetés-kaparóson már 3+1 játék várja a szerencsevadászokat 9 lehetséges nyereménnyel, a fődíj pedig 50 millió forint. A legmagasabb, 75 millió forintos jackpottal kecsegtető Óriási Meglepetésen 5+1 játékkal akár 12 különböző nyeremény is elérhető. Azok a szerencsések pedig, akik a bónuszjátékban is remekelnek, sorsjegytől függően megduplázhatják, megtriplázhatják de akár meg is négyszerezhetik a sorsjegyen elért összes nyereményüket.

A Szerencsejáték Zrt. piackutatásai azt mutatják, hogy a játékosok szívesen ajándékoznak sorsjegyeket különleges alkalmakra, mint például esküvő, születésnap, névnap vagy évforduló. A Meglepetés-sorsjegycsalád ezt a játékosigényt szolgálja ki az árkategóriák széles skálájával.

A nemzeti lottótársaság idén rendhagyó módon, a szóló sorsjegyek mellett 2 alkalommal is háromtagú sorsjegycsaláddal bővíti kaparósainak kínálatát, hiszen a Neon-sorsjegyek után már a Meglepetés-sorsjegycsalád is elérhetővé vált – áll a közleményben.





 





Ezeket olvastad már?
Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás