A trauma vele marad – Kiengedték a kórházból a cserben hagyott lovas lányt





Három motoros annyira megijesztette egy fiatal lány lovát, hogy az ledobta magáról, és egy másik embert el is sodort.



Megosztás
Szerző: F.I.
Létrehozva: 2023.05.23.
Módosítva: 2023.05.23.
lovaglás baleset motoros

Vasárnap délután három motoros találkozott két lovassal Pilisvörösvár külterületén. A motorosok megrémisztették a lovakat, ennek következtében lovasaikat ledobták magukról, az egyik állat ráadásul elsodort egy arra járó kutyasétáltatót is. A balesetben ketten megsérültek, őket mentő vitte kórházba, a lovakon két fiatal lány ült.

Mentő szállította kórházba a lovas lányt és a kutyasétáltató férfit – Fotó: Lámuló Farm

Megrémisztett két lovat három krosszmotoros Pilisvörösvár külterületén vasárnap délután. Az rémült lovak levetették magukról a lovasokat, az egyik pedig egy arra járó kutyasétáltatót is elsodort. A baleset két sérültjét mentővel szállították kórházba.

Kiment terepre két fiatal lány, akik valószínű életük egyik első traumáját szerezték meg 3 magas intelligenciájú krosszmotoros jóvoltából! A motorosok a balesetet látva nem álltak meg, még nagyobb gázt adva elhagyták a helyszínt

 – írta Facebook-bejegyzésében a Lámuló Farm.

Mint megtudtuk, az egyik lovas lány épp most végzi az edzői iskolát, tehát elég jó lovastudással rendelkezik. A másik lány pedig még kiskorú.

A fiatalabb lánynak szerencsére nem lett baja. Azt, amit mi tanítunk, hogy ilyen esetben, ha elragad valakit a ló, mit kell tenni, ő azt teljesen végrehajtotta. Leszállt a lóról, és hazáig sétálva tudott segítséget kérni

 – árulták el.

A motorosok, amikor észlelték a bajt, az egyik megállt, majd még nagyobb gázt adva továbbhajtott.

– Gyanítjuk, hogy gyerekekről van szó. Az én véleményem szerint, és az a hivatalos álláspont is, hogy megijedtek – mondta a Lámuló Farm vezetője.

A lovas lányt, aki a kórházba került, már hazaengedték a kórházból. Ahogy azt a Farm vezetője is elmondta: Nagy baj nem történt, viszont a trauma sokáig vele marad még. A motorosokat egyelőre nem sikerült azonosítani. 

Nem bűnösöket keresünk és nem arról szól ez az egész, hogy mindenképp valakinek a fejét vegyük. Hanem arról, hogy mindenkinek, például annak, aki motorra ül, el kell mondani, hogy igen, találkozhatunk lóval, kutyással vagy akár egy kisgyerekkel is, aki éppen kiugrik egy nagyobb bokorból, mert éppen ott játszott. Figyeljünk egymásra!

– tette hozzá.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt büntetőeljárás keretében vizsgálja az esetet.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás