RETRO RÁDIÓ

Rejtélyes tragédia Miskolcon: kiderült, elkerülhető lett volna Zoltán halála





Holtan találtak rá arra a fiatal miskolci férfire, aki előző este barátaival indult italozni. Halálának rejtélyes körülményeiről sokáig találgattak az emberek. Most kiderült, mi történt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.04.07.
Miskolc gyász halál férfi

Sokáig nem értették, miért halt meg egy fiatal férfi Miskolcon. Zoltán holttestét a Testvérvárosok útja és Középszert összekötő lépcsősornál találták meg március 26-án vasárnap kora reggel, a halálát követő napon. Az elhunyt nővére a közösségi oldalakon próbált szemtanúkat találni, akik láthatták a testvérét azon a végzetes éjszakán, melyen a fiatal férfi életét vesztette.

Ennél a lépcsőnél találták meg március 26-án hajnalban a fiatal miskolci férfi holttestét.
Ennél a lépcsőnél találták meg március 26-án hajnalban a fiatal miskolci férfi holttestét. Fotó: Google Maps

A testvér tudomása szerint, öccse aznap este elment az Avasi sörözőbe, ahonnan nagyjából hajnali 1 óra fele távozott. Reggel 6:30 után talált rá egy hölgy, de akkor már nem élt. A kocsma és a lépcső között, ahol megtalálták, csupán 50 méteres a táv.

A halálesetet a részletek hiánya miatt nagyon sokáig hatalmas rejtély övezte. Több ezren nyilvánítottak részvétet a gyászoló családnak. A kommentekből az is kiderült, hogy Zoltánt sokan ismerték és szerették arrafelé.

Az üggyel kapcsolatban azóta új fejlemények derültek ki. Egy szemtanú állítása szerint látta Zoltánt a Sályi utca 26. környékén, amikor éppen veszekedett valakivel. Az illető állítólag nagyon csúnyán beszélt vele – árulta el a rokonoknak a szemtanú.

Ez a családnak már csak azért is aggodalomra adott okot, mivel azt feltételezték, hogy valaki bántotta szeretett családtagjukat. A rendőrség a Borsnak elmondta, hogy az idegenkezűség gyanúját kizárták és közigazgatási rendtartás keretében vizsgálta az ügyet a Miskolci Rendőrkapitányság.

A férfi nővére a közösségi oldalán osztotta meg ismerőseivel a temetés időpontját, hogy aki szeretne, Zoltán utolsó útján is osztozni tudjon a család gyászában. A boncolást követően a halál okára is fény derült.

Hiába az előzmények, igazából egy sajnálatos baleset történt. Az öcsém a halála pillanatában egyedül volt, valószínűleg evett valamit, ami megakadt a torkán és megfulladt.

– írta a nő, majd hozzátette: ha valaki ott lett volna vele, segíthetett volna a férfin és elkerülhető lett volna ez a szörnyű tragédia.





 





Ezeket olvastad már?
Mikor lesz már vége? Mozgáskorlátozott bácsi égett halálra Dunaföldváron

Mikor lesz már vége? Mozgáskorlátozott bácsi égett halálra Dunaföldváron

Lezárt Rám-szakadék: mindig is veszélyes volt kirándulni a szurdokban – GALÉRIA!

Lezárt Rám-szakadék: mindig is veszélyes volt kirándulni a szurdokban – GALÉRIA!

Egy másik csillag mentheti meg a Földet a Nap pusztításától

Egy másik csillag mentheti meg a Földet a Nap pusztításától

Gulyás Gergely fontos bejelentéseket tett a Kormányinfón

Gulyás Gergely fontos bejelentéseket tett a Kormányinfón

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás