Több tucat emberi csont került elő a ferencvárosi panelből – Videó!





Többek között emberi koponyát, medencecsontot és egyéb maradványokat is találtak annak a ferencvárosi lakásnak a felújítása során, amely Budapest IX. kerületében, az Erkel utcában van. A munkások nem számítottak arra, hogy ilyen meglepetésben lesz részük. Valószínűleg sok mindent láttak már, de ilyet még nem!



Megosztás
Szerző: H.Á.
Létrehozva: 2023.04.05.
Módosítva: 2023.04.06.
csontok koponya Ferencváros Budapest

Elképesztő dolgokat találtak a munkások egy ferencvárosi társasházi lakás felújításakor – tudta meg a Ripost. A közel 110 éves épületben épp a parkettát szedték fel, amikor különféle emberi csontokra, például koponyákra bukkantak. Az Erkel utcában található épületben végzett munkálatokat valószínűleg soha nem felejtik el.

Budapest, IX. kerület, Ferencváros, Hartmann Teréz, szomszéd, csontok, lakás, épület,
Az épületben élő Hartmann Teréz elmondta a Ripostnak, hogy mi történt pontosan. Fotó: Vaskó Tamás / Ripost

A szakemberek egyből értesítették a lakás tulajdonosát, aki kihívta a rendőrséget. Az április 3-án történtek miatt késő este a helyszínelők is átvizsgálták a lakást. Az egyik szomszéd, Hartmann Teréz elmondta, hogy mi történt ott pontosan.

Én már 28 éve itt lakom. A szomszéd néni több mint 80 éves volt, tőle először a fia, majd az unokája örökölte a lakást. Most a dédunokájáé lesz az a lakás, ezért is újítják fel. Már a néni is úgy lakott itt, hogy a parketta le volt rakva és azóta nem szedték fel tudtommal, csak most

– mondta el Hartmann Teréz, aki végignézte a helyszínelők érkezését.

Felszedték az aljzatot, a parkettát és alatta az összes törmeléket, ami feltehetően még a II. világháború után került oda

– mondta a szomszéd.

Gondolom, azzal töltötték fel annak idején a lakás padlózatát. Ahogy azt felszedték, alatta találták meg a csontokat, csontdarabokat. Találtak ott két koponyát, medencecsontot, több ember csontjait.

A szomszéd véleménye szerint nem valószínű, hogy gyilkosság történt volna, legalábbis nem az elmúlt évtizedekben, inkább talán a háború idején.

A szomszéd feltételezése szerint a II. világháború után kerülhettek oda a csontok, amiket csak most, a felújításkor találtak meg a munkások.

Egyszer, amikor a dédunokával beszélgettem, ő mondta, hogy a család még az 1960-as években költözött ide, és azóta nem nyúltak a parkettához

– árulta el a szomszéd. Április 3-án késő este, a rendőrök kiérkezése óta azonban még nem beszélt az új tulajdonossal, így azt nem tudja, hogyan érintette őket a különös „lelet” felbukkanása, amit feltehetően szakértők vizsgálnak majd meg.





 





Ezeket olvastad már?
Magyar Péter durván beszólt Dobrev Klárának

Magyar Péter durván beszólt Dobrev Klárának

Folytatódik a táblaháború Újbudán

Folytatódik a táblaháború Újbudán

A háborús helyzet fokozódik: Franciaország és Lengyelország is atomfegyverekről beszél

A háborús helyzet fokozódik: Franciaország és Lengyelország is atomfegyverekről beszél

„Senki nem segített” - ököllel ütötték a 26 éves Csengét az 1-es villamos megállójában

„Senki nem segített” - ököllel ütötték a 26 éves Csengét az 1-es villamos megállójában

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás