RETRO RÁDIÓ

Zavarta a labda pattogása: focipályákat záratott le a gyerekek elől két morcos nyugdíjas – Videó!





Cegléd városa egyemberként háborodott fel, amikor megtudta, hogy két idős bejelentő miatt két sportpályát is le fognak bontani.



Megosztás
Szerző: F.I.
Létrehozva: 2023.03.05.
Módosítva: 2023.03.05.
Cegléd labda bejelentés

Két sportpálya is megszűnik Cegléd városában: a Köztársaság utcában a volt tiszti lakótelepnél, illetve a csokiházaknál lévőre került lakat. Egy-egy lakó feljelentése miatt került a bíróság elé a labdázók sorsa. A bírósági döntés értelmében a két közösségi tér lebontásra is kerül. Az önkormányzat fellebbez az ítélet ellen.

A lezárt pálya. Fotó: Metropol

Szemerédiné Gér Anikó lapunknak panaszolta el, mi folyik a környéken. Elmondása szerint két idősebb városlakót zavar a hangoskodás, ezért bontják le a gyerekek kedvenc helyeit.

Elvileg évek óta megy a pereskedés az önkormányzat és egy-egy lakó között. Két pályáról van szó, mindkettőnél egy-egy személy a bejelentő. Most a cél a Kúria elé vinni a történteket, mert mi már csak a végzéssel szembesültünk, hogy be kell zárni és lebontani a két pályát, ami 40 éve szolgálja a gyerekeket. Generációk nőttek fel ezeken a helyeken

– mesélte Anikó.

A két bejelentő túl hangosnak találja a labdázót, ami állításuk szerint zavarja a pihenéshez való jogukat. Az idős bejelentő azonban nem elégszik meg ennyivel, az átellenben lévő óvodára is bejelentést tett hangoskodás miatt. 

Anikót személyesen is nagyon megviseli az ügy, hiszen 4 fiúgyermek anyukája, akik nagyon szerettek a pályán játszani. A gyerekeinek is fáj, hogy el kell búcsúzniuk a két pályától.

Rengeteg teret elvettek az utóbbi idők eseményei a gyerekektől. Azok a gyerekek, akik sportolni szeretnének, csak azért, hogy együtt lóghassanak a barátaikkal, hova menjenek?! Hiszen egyesületeké a nagy sportpályák. Elszomorító, hogy vannak egyáltalán olyan emberek, akik ilyen megkeseredettek. Sokat gondolkozom, vajon van-e gyereke, unokája?

– fejtette ki a véleményét az édesanya. 

A város lakói a Kúria elé viszik az ügyet. Mindezt a képviselők is támogatják, minden megmozduláson jelen vannak. Az ott élők bíznak abban, hogy egy város akaratával szemben nem győzhet két ember.

„A bejelentő idős nőt állítólag a labdapattogtatás zavarja. Kint voltunk szombaton egy rendezvényen. A házuk előtt pattogtatták a gyerekek a labdát. Nyilván otthon sem tartózkodott, pedig páran be is csengettek. Nincs annyi benne, hogy vállalja ekkora várossal szemben a véleményét” – osztotta meg velünk panaszait az anyuka.





 





Ezeket olvastad már?
Szénné égett holttestre bukkantak a csendes zsákutcában – Videó

Szénné égett holttestre bukkantak a csendes zsákutcában – Videó

Most kaptuk: kizuhant egy 3 éves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Most kaptuk: kizuhant egy 3 éves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Hova lett Kispesten az orvosi rendelő pénze?

Hova lett Kispesten az orvosi rendelő pénze?

Ahelyett, hogy örült volna, lecsapta a lottónyertes a telefont, amikor közölték vele a jó hírt

Ahelyett, hogy örült volna, lecsapta a lottónyertes a telefont, amikor közölték vele a jó hírt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás