Túlélők tesztje: szerinted melyik ajtón biztonságos kilépni?

Te tudnál segíteni a férfinak, hogy még idejében elhagyhassa a szobát, és épségben megússza ezt a rizikósnak ígérkező kalandot?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.03.19.
Túlélés teszt vészhelyzet választás ajtó

Ebben a kvízben három forgatókönyv létezik, de csak az egyik biztosítja az ábrán szereplő férfi számára a biztos menekülést. Mit javasolsz, melyik kijáratot használja? Korlátozott idő áll rendelkezésedre, ezért bízz a megérzéseidben és a problémamegoldó készségedben! Tedd fel magadnak a kérdést: „Melyik út kínálja a legnagyobb esélyt a túlélésre?” Milyen gyorsan tudod megoldani a kihívást?

Két ajtóra akár ezt is írhatnánk: „Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel.” (Forrás: themindsjournal.com)

Melyik ajtót választottad? Az elsőt, amely mögött hatalmas tűz van, vagy a másodikat, ahol a kaszás vár, netán a harmadikat, amely hóviharra nyílik? Elemeztél minden lehetőséget és megtaláltad a legbiztonságosabb ajtót? 

Lássuk a jó megoldást!

Az első ajtó mögött tűzvész van, ez nem jó választás, mert a férfi menekülés közben megégetheti magát. A második szintén nem a menekülés kulcsa, erről a kaszás és a kezében lévő fejsze gondoskodik. A harmadik ajtó a rendkívül zord idő miatt lehet riasztó, mégis itt a legbiztonságosabb kilépni, mert a férfinél fáklya van, amivel melegen tudja tartani magát, amíg megmentik. 

Ha 10 másodpercen belül megtaláltad a választ, akkor zseniális elméd van, de ha 15 másodpercbe telt a megfelelő ajtó kiválasztása, akkor is átlagon felül teljesítettél! 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás