RETRO RÁDIÓ

Osváth Zsolt az iskolai botrányról: Minden ilyen mocsok képével kiplakátolnám a metróaluljárókat!





Van, aki a baloldalon is kiakadt az óbudai iskolai botrány miatt. – Amellett nem lehet elmenni, hogy ez a tanárasszisztens olyan pályát választott magának, ahol kedvére vadászgathat a diákok között – fogalmazta meg felháborodását a vadbalos blogger.



Megosztás
Szerző: E.Zs.
Létrehozva: 2023.03.01.
iskolai botrány krúdy iskola Osváth Zsolt Óbuda

„Ez a férfi pengeélen táncol, hiszen bárhogy nézzük, megvan ahhoz a pedagógiai képesítése, hogy a gyerekekre, hogyan gyakoroljon hatást. Ez egy olyan tényező, ami mellett nem szabad elmenni” – mondta el videójában az esetről Osváth Zsolt

Még a balos véleményvezér is kiakadt az óbudai iskolai botrány miatt

Ha az én gyerekem iskolájába tanítana, higgyétek el, a legkisebb gondja az lenne, hogy a Helsinkihez vagy a PDSZ-hez szaladjon, ha lenne még mivel szaladnia. Én minden ilyen mocsoknak a képével kiplakátolnám a metróaluljárókat

– fogalmazta meg a blogger videójában. A Metropol is megkereste a baloldali véleményvezért ugyanezen ügyben, és megerősítette, amit a videójában mondott, de többet nem akart mondani. „Nem akarok nyilatkozni, nem tudok többet mondani, mint a videómban” – tette hozzá.

 

Bite nyíltan kérkedett tettével, a szülőket homofóbnak nevezve

Sok diák követi B. Zsolt 18 pluszos videóit. Bite az egyikben arról beszélt: „Eddig semmi bajotok nem volt a homoszexualitással, viszont ez a tény, hogy 15 éves szeretőm van, sokaknál kiverte a biztosítékot” – mondja Bite a videóban, majd nagyképűen hozzáteszi, hogy „tudományosan felhomályosít mindenkit”, hogy ez „efebofília”. Az erőszakos férfi arra hivatkozott, hogy majd a jogvédők megvédik, és szerinte az ez ellen tiltakozó szülők homofóbok... A botrány kirobbanásához az vezetett, hogy – mint ismert – maga az óbudai iskola pedagógusasszisztense dicsekedett az interneten, videóban legfrissebb „hódításával”. A 15 éves fiú, akire szeretőjeként hivatkozik, nem az egyetlen áldozata: állítólag több, nála is fiatalabb gyereket behálózott, és LMBTQ-propagandát tartott alsósoknak. Az iskolában erről tudhattak, sokáig mégsem történt semmi. 

 

Érzelmileg labilis diákok is követték B. Zsolt videóit, aki azt is megtanította nekik, hogyan nézhetik meg a korhatáros videókat, amelyekben perverz részleteket közölt homoszexuális kalandjairól

„Nálam egy gyerek abúzálása főben járó bűn” 

Az óbudai Krúdy Gyula általános iskola 39 éves pedagógiai asszisztense videóban büszkélkedett azzal, hogy szerinte teljesen rendben van, hogy 15 éves szeretőt tart, aki beleegyezett ebbe. Ugyanis 14 év a beleegyezési korhatár, így ez nem pedofília, hanem efebofília. B. Zsolt tanárasszisztens tette ettől függetlenül több szempontból is problémás és büntetendő.  Osváth szerint ez a korosztály nem tud józan és tiszta döntést hozni, szexuális kérdésekben meg pláne. „Ez egy vékony jég. Nekem valahogy átlépi a határt”.  

Ebben az esetben nemcsak a kor, hanem az alá-fölé rendelt viszony is aggályos, ami még felnőtt korban sem teljesen oké. Itt ugyanis mindig van egy kérdőjel, hogy biztos józan és befolyásolásmentes döntést tudott hozni az alárendelt fél? Az óbudai tanárasszisztens efebofíliája – hogy a 15–19 éves kor közötti fiatalokhoz vonzódik szexuálisan – önmagában is furcsa. Ráadásul az illető  potenciálisan közvetlenül érintkezik, az általa prédának tekintett korosztállyal, akiknek többsége még egyáltalán nem érett. Legalábbis mentálisan nem, az biztos. Az, hogy a nyolcadikosok a pornhubra recskáznak az nem jelent szexuális érettséget. Ez az illető nagy nyilvánosság előtt reklámozta ezt a perverzióját a TikTokon. Ez további probléma, mellesleg rendszeresen jelenik meg élő adásban, hiányos öltözetben takarít, amit a diákjai láthatnak. Hát, hogy mondjam, ez így még egy szép férfi teste esetében is probléma. 

Osváth Zsoltot láthatólag teljesen kiakasztotta az eset, mert kijött a sodrából:

 

„Hát elmész te a ...édesanyádba!”

Szülőként az teljesen oké, ha nem szeretnéd egy olyan emberre bízni a gyerekedet, aki lehetséges szexuális partnerként néz rá. Jogos, ha felvillan benned a piros lámpa. Az iskola kirúgta a tanárt, ez is teljesen érthető és üdvözlendő. De ahelyett, hogy a tanár bácsi k...ra szégyelné magát, még neki áll feljebb és bizonygatja a saját igazát, hogy ő egy büszke efebofíl. Áldozati pózban tetszeleg és olyan jogvédő szervezetek mögé bújuk, amelyek szóba sem állnak vele. Tanár úr kérem, tulajdonképpen mit várt, amikor többnyire a tinik által látogatott a TikTok-on kvázi felhívást tesz közzé, hogy 14–19 kor között az ön szíve nyitva? Hát, elmész te a ...édesanyádba! Ne őrüljünk meg, könyörgöm! Remélem a büdös életbe nem engedik iskola közelébe, még portásnak, takarítónak de kerítést festeni sem...

 

Külön figyelemre méltó, hogy B. Zsolt videójában arról dicsekedett, hogy már tudja: a 14 éven aluliak között vannak „transzok, nem binárisak és biszexuálisok”. Még azt is elárulta, hogy mindezt „beszélgetések” révén szedte ki a kiskorú gyerekekből.

 

 





 





Ezeket olvastad már?
Hátborzongató: regisztrált szexuális ragadozó próbált elrabolni egy kisfiút az iskolából – videó

Hátborzongató: regisztrált szexuális ragadozó próbált elrabolni egy kisfiút az iskolából – videó

Kocsis Máté: a Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

Kocsis Máté: a Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

Egerek és patkányok tartják rettegésben ezt a budapesti környéket - A helyiek közegészségügyi vészhelyzettől tartanak - Fotó!

Egerek és patkányok tartják rettegésben ezt a budapesti környéket - A helyiek közegészségügyi vészhelyzettől tartanak - Fotó!

Szelfit készített a 13 éves fiú, miután 40 késszúrással végzett anyjával

Szelfit készített a 13 éves fiú, miután 40 késszúrással végzett anyjával

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás