Mosolyogva hencegett a gyilkos, egy kétgyermekes apa vére tapad a kezéhez





A kegyetlen férfi annyira megszállottja volt a korábbi barátnőjének, hogy meggyilkolta a nő új párját.



Megosztás
Szerző: E.K.
Létrehozva: 2023.03.16.
gyilkosság szúrás késelés

A 26 éves Marek Heckót bűnösnek találták volt barátnője új élettársának meggyilkolásában. A férfit kedden ítélte a bíróság életfogytig tartó börtönbüntetésre, miután tavaly nyáron brutálisan megkéselte a 44 éves Adrian Ellingfordot az angliai Chelmsfordban – írta a The Sun.

Hencegő gyilkos
Fotó: Essex Police

A tárgyaláson ismertették a gyilkosság megrázó részleteit, miszerint Hecko álmában ölte meg a kétgyermekes családapát. A támadás során eltört a kés nyele, valamint az áldozat bordáját is sikerült átvágnia az agresszornak.

A bemutatott rendőrségi testkamerás felvételekből kiderült, hogy a férfi rövid ideig beszélgetésbe elegyedett egy rendőrrel a késelést követően. Azt állította, hogy a hírekből hallott a támadásról, és a volt barátnőjét keresi, mert segíteni akar rajta. A részeg Hecko eközben egy alkoholos üveget tartott a kezében.


Fény derült arra is, hogy a gyilkos megszállottja volt korábbi párjának, mivel rengetegszer megjelent a munkahelyén és az otthonában.

Tudom, mi történt. Ismerem az érintetteket. Nem mondom meg a nevemet, leszarom. Tudom, mi történt, és szükséged van rám, hogy kitaláld, mi is történt. Idejött valami fickó, és szétcseszte a másikat. Azt fogjátok hinni, hogy én tettem, de nem én voltam, nincs rá bizonyíték. Ez a város az enyém.

– hencegett a rendőröknek a részeg férfi.

Heckót ezt követően őrizetbe vették, majd letartóztatták. Néhány nappal később pedig vádat emeltek ellene, amiért megkéselte Adriant.

Az esküdtszék előtt elhangzottak egyértelműen bizonyítják, hogy ön nem tudott továbblépni, érzelmileg képtelen volt elszakadni korábbi partnerétől, és ez egy teljesen ártatlan ember halálához vezetett

– közölte a tárgyaláson Morgan bíró.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás