Elképesztő: erre költötte sorsjegynyereményét az idős házaspár





Egy 79 éves férfi egy benzinkutas tanácsára vett kaparós sorsjegyet, és milyen jól tette… Különben ezt az élményt soha nem élhette volna át.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2023.03.28.
nyeremény benzinkút sorsjegy

Egy 79 éves férfi a marylandi Somerset megyében tankolásakor beugrott a benzinkút üzletébe egy kis harapnivalóért. A férfi soha nem szokott sorsjegyet venni, de a pénztáros unszolására ezúttal rábeszélte magát.

Benzinkúton kaparta le a győztes sorsjegyet az idős férfi Fotó: KALLUS GYORGY (Illusztráció!)

Jól van, csak nyerőket adjon

– mondta a kasszásnak a háborús veterán, és vett néhány 5 dolláros kaparós sorsjegyet. Ami nagyon jó döntésnek bizonyult, ugyanis ahogy elkezdte kapargatni, rájött, hogy nyert, és egy idő után egyre izgatottabb lett, pedig ekkor még csak 50 dollár ütötte a markát.

Azonban amikor rájött, hogy a nyeremény 50 ezer dollár, azaz közel 18 millió forint, egyenesen nem hitt a szemének. Akkor hitte el, hogy megnyerte a hatalmas összeget, amikor visszavitte a pénztárosnak a szelvényt, és a kasszás megerősítette abban, hogy nyert.

A férfi először nem árulta el a feleségének, hogy mekkora összeget nyert, mert meg akarta lepni az asszonyt. Az idős házaspár, akik közel 58 éve házasodtak össze, így végre elmehettek nászútra, amire eddig nem volt lehetőségük.

A mézeshetek után az idős házaspár a nyereményből kiegyenlíti néhány számláját, a fennmaradó összeget pedig valamibe befektetik majd – írja az Insider.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás