„Azt mondták csak stresszelek” – zokogta az életéért küzdő 24 éves nő

Apró dolgokkal kezdődött a fiatal nő megpróbáltatásai, de most az életéért kell küzdenie.Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.03.11.
rák kórház Tanárnő Megrázó

Angol nyelvet tanított a Galápagos-szigeteken a 24 éves Mollie Mulheron, amikor váratlanul összeesett bevásárlás közben. Ezután már nem élvezhette a Galápagos-szigetek varázsát, ugyanis a legváratlanabb pillanatokban tört rá a légzési és nyelési nehézségek. 

Például egyszer búvárkodás közben nem kapott levegőt

Orvoshoz fordult segítségért, de elküldték annyival, hogy csak stresszes és a problémák valójában a fejében vannak. Nem volt elég diákja, ezért visszatért az Egyesült Királyságba, ahol megint eszméletét vesztette. Ekkor már kórházba szállították, az orvosok még aznap négyes stádiumú rákkal diagnosztizálták. Egy 15 cm-es daganat nőtt a szíve és a tüdöje között.

„Csak sírtam és sikoltoztam. A semmiből jött, tudtam, hogy valami nincs rendben, de nem gondoltam, hogy ennyire rossz a helyzet” – kezdte Mollie, akit teljesen sokkolta a hír, és azóta sem tudja felfogni, hogy mi történt vele.

„Egész életemben fitt és egészséges voltam, mindig teljesen jól voltam. Nem tudom mi okozta ezt. Egészséges és fiatal vagyok. Három héttel ezelőtt még Galápagoson életem a legjobb életét. Ordítottam, hogy anya akarok lenni és férjhez akarok menni. Majd a falat bámultam, sírtam és sikoltoztam. Az orvosok azt mondják, hogy sokféle kezelést ki tudnak próbálni, mert fiatal, fitt és egészséges vagyok” – tette hozzá reménykedve Mollie, aki már el is kezdte a kemoterápiás kezelését.

A fiatal nő adománygyűjtésbe kezdte, hogy fedezni tudja az orvosi kezeléseket. 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás