Újabb rejtély, valami nagyon nincs rendben a Loch Ness-i szörnnyel





Négy hónapja nincs hír arról, hogy bárki is látta volna Nessie-t. Még a szörnyvadászok sem észlelték a jelenlétét október óta.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.02.17.

Eltűnt a legendás hosszú nyakú Loch Ness-i szörnyeteg, 2022. október 11-e óta senki sem látta Skócia egyik leghíresebb misztikus lényét – írja a Mirror. Még a „szörnyvadász”, Eoin O’Faodhagain sem tud róla semmit, aki egyébként állítása szerint korábban többször is meg tudta figyelni az óriási lényt Írországból, webkamerán keresztül.

„Idén eddig nincs jelentenivalóm. Úgy gondolom, hogy az utóbbi időben uralkodó légköri viszonyok alkalmatlanná teszik Nessie megfigyelését. Olyan sok eső és hó esett, és erős a szél fúj, így ugyanolyan nehéz észrevenni Nessie-t akár webkameráról, akár élőben a tónál.” 

Gary Campbell hivatalos Losch Ness-i szörny nyilvántartást vezet, amelyet október óta nem volt lehetőség frissíteni. Ezzel kapcsolatban megjegyezte, az észlelésének hiánya miatt nem kell aggódni. „Volt már sok olyan, akár néhány hónapos időszak is, amikor Nessie-t nem lehetett látni. Nincs valódi minta Nessie észlelésére vonatkozóan azonkívül, hogy általában többször tűnik fel nyáron, mint télen. Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy télen jóval rövidebbek a nappalok, és hogy az év közepén lényegesen több ember van a környéken.” 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás