„Nem veszíthetünk el” – szarvas csapódott a másik sávból a kétgyermekes Imréék autójába





Kétgyermekes családapa életéért küzdenek, miután egy szarvas zuhant a kocsijukra. Az állatot először egy másik autó gázolta el, azonban ezután a vad egyenesen az ő kocsijukba vágódott.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.02.14.
Módosítva: 2023.02.14.
szarvas baleset horrorbaleset kocsi

Egy egész közösség fohászkodik egy fiatal családapa életéért, miután valóságos horrorbalesetet szenvedett a 76-os főúton. Egy Opel Astra sofőrje ugyanis éppen Zalaegerszeg és Bagod között autózott, amikor egy szarvas ugrott elé. A sofőr már nem tudta kivédeni a balesetet és elgázolta az állatot, a vad azonban ezután egyenesen egy szemből jövő Transporterre is rázuhant. 

Fotó: Katasztrófavédelem

A hatalmas vad nemcsak az őt elgázoló Astrát zúzta össze, de a Transporter tetejét is összeroncsolta. Hamarosan kiderült, hogy a szállító kocsi a Magyar Közút egyik autója volt, amely éppen a dolgozókat vitte munkába, a sérült férfi pedig a körmendi mérnökség fiatal munkatársa, Imre.

 A férfit súlyos állapotban szállították kórházba, ahol megoperálták, de állapota továbbra is válságos:

– Imre súlyos, életveszélyes fejsérüléssel került a szombathelyi kórházba. Azonnal megoperálták, de továbbra is válságos állapotban van. Imre 36 éves, nős, két kisgyermek édesapja. Arra kérünk mindenkit, hogy imádkozzunk (ki-ki a maga hite szerint) együtt Imréért és a családjáért – írta a Magyar Közút.

A férfi ismerőseit, barátait sokkolták a történtek:

– Imre csodálatos ember, két gyermeke van, akik nagyon várják haza. Amikor olvastuk, hogy róla van szó, összeomlottunk

 – mesélte a férfi egyik ismerőse. Hozzátette, hogy valóban fohászkodnak a férfi életéért:

– Nem imádkoztam soha, de most megteszem. Imrének még dolga van itt, a feleségének szüksége van rá és látnia kell felnőni a gyermekeit. Nem veszíthetik el. De tudjuk, hogy Imi erős és ezt a szörnyű balesetet is átvészeli. Mi próbálunk annyi szeretetet és energiát küldeni neki, amennyit csak lehetséges

– mondta. 

Egy arra járó autós elmondta, hogy mindkét autó annyira összeroncsolódott, hogy azt hitte, több sérült is lesz:

– Láttuk az autókat, és az első gondolatunk az volt, hogy szent ég, mi történhetett a bent ülőkkel. El sem hittük, hogy többen sérülés nélkül megúszták az esetet. Hatalmas állat lehetett

– fogalmazott egy arra autózó sofőr, aki szerint lehetetlen az ilyen baleseteket kivédeni:

– Mehet lassan az ember, de bármikor elé ugorhat egy vad. Én is gyakran járok erre, de eddig szerencsém volt: csak az út mellett ácsorgott múltkor egy példány. Viszont, ha kiugrik elém, vélhetően én sem tudom kivédeni – szögezte le.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás