Lapáttal verte agyon gyilkosa Gyuri bácsit: kamerafelvételeket foglalt le a rendőrség





A helyieket sokkolta az idős férfi halála, ugyanis mindenki ismerte őt. A támadóját a rendőrség letartóztatta.



Megosztás
Szerző: M.N.
Létrehozva: 2023.02.16.
gyilkosság nyomozás

Ahogyan azt lapunk is megírta, egy nő egy lapáttal verte agyon Gyuri bácsit, aki azonban nem halt bele azonnal a bántalmazásba, hanem sokáig haldoklott. Az eset a Bács-Kiskun vármegyei Mélykúton történt. A rendőrség tájékoztatása szerint a kórházba szállított férfi hétfőn belehalt a sérüléseibe. A helyi polgármester a Ripostnak árult el néhány részletet.

A rendőrök már el is fogták Gyuri bácsi gyilkosát

Valójában a rendőrséget kell megkérdezni, hiszen ők többet tudnak

 – hárította el először a kérdéseket Kovács Tamás, Mélykút polgármestere. De azért hozzátette:

A szomszédok döbbenten állnak az eset előtt, hiszen mindenki ismerte az idős bácsit. Ezzel szemben a támadóját nem sokszor láttuk.

A polgármester elmondása szerint őt nem hallgatták ki, viszont a település kamerafelvételeit bekérték tőle.

„Engem is felkeresett a rendőrség” – folytatta. „A kamerafelvételekre volt szükségük, ezek biztosan segítik a nyomozást. Természetesen mi ezt átadtuk nekik” – zárta le a beszélgetést.

Gyuri bácsi támadóját elfogta a rendőrség. A beszerzett információk alapján életveszélyt okozó testi sértés miatt indult eljárás, de miután az áldozat belehalt a sérüléseibe, átminősítették emberöléssé a nyomozást. A gyanúsított nő a szerdai kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, a nyomozók kezdeményezték letartóztatását.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás